![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Da si mie imi place skiatul cu soarele in ochi, am fost si noi iarna asta la -15-20 grade zapada era superba ca ninsese proaspat cu o seara inainte si era si soare da cu dintii mari de tot, dar era tare frig brrrrrrrrrr si eu nu-s prea friguroasa.
Se incalzeste pamantul, ca in copilaria mea erau zapezi mari in Brasov in Poiana si mai si. Anul asta a fost zapada mare in Poiana (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . Eu iubesc tare zapada, ma bucur ca un copil cand ninge cu fulgi mari. This post has been edited by misssn7: Mar 16 2008, 09:48 PM |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mna seara!
S-a dus si weekendul, maine iar e luni (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da... asa e. Si eu am de predat site-ul la info maine. SIte pe care nu l-am facut. Nu pricep, domnule, limbajul HTML. E atat de complicat...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
S-a dus, mama lui! Bre, ce floricele faine... Io nu am vazut anu asta brinduse inca.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
Eu sunt super bine-dispusa dupa intalnirea de aseara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Si sunt si suparata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) iar mi-a curs sange din nas (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Da' la ce doctor? O sa sun la Craiova sa intreb la ce natie de doctor ar trebui sa ma duc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu zic ca ORL... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Multam! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 04:48 PM |
|