![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Servus!
O zi inorata si urata. Nu ajuta deloc la ridicarea moralului. Ochelarii mei inca nu sunt gata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Zici ca vin din Japonia cu vantu' La ORL am fost si eu cu bebelusa. Vezi ca iti trebuie trimitere de la doctorul de familie, ca altfel platesti. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
N-am doctor de familie in Buc. O sa platesc, asta e!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Philia, ca studenta (la stat) poti merge la cabinetele de langa facultatea de Drept. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am uitata sa spun: Neata, girls! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Da, dar eu sunt la particulara! So....cred ca o sa platesc....
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Philia, imi pare rau s-aud ca se repeta faza cu nasul; imi zic colegele sa mergi la Panduri (spital orl). Da pe google o cautare dupa 'Spital Panduri ORL' si gasesti si nr de telefon si adresa. Sau poti sa mergi unde zice Fanny; vezi cum iti e mai usor.
Neata dragutelor! Si eu sunt tare bine dispusa astazi, tot de la intalnire mi se trage (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . S-aveti o zi faina! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna dimi.eu am desenat o mini-nava si acum tre sa ma pregatesc de scoala. aseara m-am plimbat cu colegu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) suntem cuminti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) albinuta |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
helau gagics!!!
iar la munca din pacate... io mi-am cumparat hainute in weekend... frumusele, nu am cum sa fac poze,ca nu am cu ce, dar is frumusele foc.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) va pupicesc si va doresc o zi buna |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Să le porţi sănătoasă şi cu multă plăcere, bāzāici! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Atata ati shoppinguit ca mor de invidie, parol! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
'neatza gagici!
eu am saptamana scurta. vineri si luni suntem liberi, de Pastele catolic. vineri zbor la Montreal, la sorella. sper sa nu raman inzapezita pe-acolo. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Philia, sanatate multa! si mie imi curgea mereu sange din nas, cand eram copil. pe cand s-a hotarat mama sa ma duca la o cauterizare, nu am mai avut nimic. albi, sa porti sanatoasa achizitiile. eu n-am mai cumparat nimic, n-am avut timp si nici chef de mers in mall, dar trag un shopping in Montreal week-endul urmator, abia astept. This post has been edited by pescarush: Mar 17 2008, 01:20 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eee noua ne da liber doar luni... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
imi iau eu vinerea ca sa plec la ubu si la ai mei.dar oricum chiar daca le dadeau ei libere sau nu, oricum sunt neplatite pentru romani. da stiu ca nu e normal, dar asta e... aici e asa de cald si de misto, ca mi-as muta biroul afara la soare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 12:23 AM |
|