![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Si la noi la fel. E tare caldut si bine.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu risc sa inghet daca scot biroul afara, asa ca mai bien raman unde sunt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
aici e liber vinerea, dar noi, fiind o companie mai cu motz, avem liber si lunea. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ce discriminare, albi. de aia nu mi-a placut mie Europa si n-am vrut sa raman pe-acolo. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
La noi e cald, dar ploua (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tu szi, unde vezi tu ca-i cald, io ma congelez! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ma rog, nu e cald, dar nici frig (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am fost la piata si m-a congelat tu... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Apai, daca ai fost iar cu cracii goi, cred si eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nu, bre, avui cizme si palton, tot tacimu`. Da parca tot m-a tras corentu` la şăli... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Buna seara, dragele mele! Mi-am luat azi detaliile de zbor si am avion la 6:15, cu o escala la Milano de vreo 4 ore (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
M-am razboit cu aia de la rds astazi de am zis ca le dau foc la sediu. Ca vai, draga, cum de n-am net cand la ei apare ca-s conectata? I-am dat adresa de la un cabinet oftalmo ca o fi avand probleme, saracuta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) I-am mai sunat si dupa o ora si le-am zis ca am sunat la opc si o sa-l sun si pe Vasilescu (care e sau era director la rds constanta), i-am zis sa-mi dea numele ei ca vreau sa fac o plangere si tot tacamul. In 10 minute, erau baietii la usa la mine si vroiau sa vada daca-mi merge telefonul si internetul. De ce nu se poate fara scandal?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
...pentru ca traim in Romania...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 01:11 AM |
|