![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
eee noua ne da liber doar luni... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) imi iau eu vinerea ca sa plec la ubu si la ai mei.dar oricum chiar daca le dadeau ei libere sau nu, oricum sunt neplatite pentru romani. da stiu ca nu e normal, dar asta e... Albi ai contractul din Romania sau cum, pentru ca nu inteleg de ce nu ti'ar plati zilele festive (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu am fost platita cand a fost cazul si tot romanca mi's (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Curand, in apropierea Pastelui, merg si eu acasa si abia astept, cred ca oricat de des as merge dor in suflet o sa am mereu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sa aveti o seara senina si linistita ladies si soare in suflet pana la cel de pe cer (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Di....da (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Buna fetele!Am trecut si eu sa va pup daca va mai amintiti de mine.
Mie mi-e dor de facultate!Vraeu sa fiu iar studenta!Cred ca intru intr-o semidepresie.... |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Fanta, vrei iar studenta pentru ca acum nu-i sesiune. Cred ca multa lume regreta timpul liber din studentie, dar ... nu putem da ceasul inapoi. Ia-ti cateva zile libere, daca poti si bucura-te de primavara.
Am vazut ieri corcodusii si caisii infloriti! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oare cine-o fi fantasy (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? Of of, auzi, cica nu ne mai amintim de ea, (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)
Eu am mancat iar migdale, tare-mi plac, si mi-e urat gandul ca iar se raceste vremea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanta' grija mare ca primavara e periculoasa si nu e zvon!Provoaca depresii si sincer din punctul meu de vedere nu se merita.Incearca sa faci ceva, orice, muzica, carti, plimbari, iesit cu fetele,filme...dar nu te lasa prinsa in mreje.Toate trec pana la urma dar pacat de timpul plans...
Eu mai nou ca sa ies din anumite stari,cand ma apuca, total aiurite si depresive fac prajituri.Imi ocupa si timp si imi iau si gandul de la anumite...Si ii indulcesc si pe cei dragi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Kary, pacat ca nu esti in Bucuresti. Ca tare-as fi vrut sa te prindem intr-o pasa mai"albastra". Era o relatie din care castigam si tu si noi. Tu, buna-dispozitie... noi - prajituri! (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif)
Mor dupa ceva dulce! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) chiar azi am facut un 'tiramisu alle fragole', o sa pun reteta si poza maine pe forum!In jumatate de ora te indulcesti de numa numa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
This post has been edited by kary_pink: Mar 17 2008, 10:28 PM |
|
|
![]()
|
|
Ok, kill me! (IMG:style_emoticons/default/innocent.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Ar fi bine daca as putea sa-mi iau liber...sau sa mai pot sa fac si altceva...dar in conditiile in care ajung seara acsa rupta de oboseala..nu-mi mai arde de nimic...nici la ai mei n-am mai ajuns de vreo 2 luni, asta in conditiile in care ma duceam la 2 saptamani acasa.....
Mi-e dor de prietenii mei...cu care abia mai vorbesc din cand in cand.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 12:44 PM |
|