![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Doar serviciul iti mananca atata timp,scumpo? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Azi e marti...toata ziua. Ce altceva rau se mai poate intampla? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helou. helou!
Azi e marti si ploua. Naspa zi! Nu se mai termina ploaia asta odata! Vreau sa ma apuc de gradinuta si nu ma lasa vremea asta! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
helau! buna dimineata deja nu mai merge...
la mine e o zi atat de agitata ca mi-a crescut tensiunea de 5 ori. tipa astia si-s agitati de nu-i adevarat... vremea in schimb e frumoasa tare. aaa si azi dimineata am avut o seanzatie super tare... mi-am cumparat un iaurt cu 0,1 %, si cand l-am gustat dimineata parca m-am teleportat in copilarie. acelasi gust ca iaurtul din copilarie, gust pe care nu l-am mai intalnit de mult timp. cam din copilarie de fapt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) va pupicesc si o zi buna!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa dea Domnu` !
Si la mine e frumos, e soare... bate putin vintul, insa ce importanta mai are... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
'neatza!
noi avem un pic de freezing rain, dupa care anunta ploaie pana maine seara. eu ma bucur, sa mai topeasca din nametii astia. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce fac fetele?
Adevarul e ca si la mine e marti: ma duc la facultate si aflu ca profa a venit, a lasat cursul pe care vroia sa-l predea sa-l tragem la xerox si a plecat (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Si pentru ca nu aveam de gand sa stau 1 ora si mai bine sa astept urmatorul curs, am plecat. Ma duc la coafor sa ma epilez si nu, nu-i cosmeticiana, e dupa ora 2... Peste 15 minute sun sa-mi fac programare pt azi. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Aaa, si ma enerveaza vantul asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si la mine e o vreme neprietenoasa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Buna ziua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La mine, marti e zi norocoasa mereu. In schimb, urasc joia (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Asta asa ca chestie. Mi-am rezolvat cu actele si acum mai trebuie sa-mi fac bagajul. Phillippe a dormit in geamantanul meu aseara (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) La noi e cald si misto....sau a fost pana acum putin timp ca aud tunete. Aseara a fulgerat si tunat de parca se rupea ceru-n tanspe. Sunt si un pic zapacita ca pana la urma ne asigura compania transportul pana la aeroport, fiindca suntem cam 90% din Constanta si eu as fi vrut sa ma duc de sambata dimineata sa ma vad cu un prieten bun. Darrrr... la anu` (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Oricum, imi convine si ca bani si ca timp sa merg cu astia de la firma, asa ca nu ma plang (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Have a nice day, girlies! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 01:13 PM |
|