![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Pai iti dai seama ca atunci si de n-as vrea , ma tarasc ai mei! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si mai vreau ceva... o intalnire la Oltenia (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) fetele astea!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O facem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vedem noi cum! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cind vii acasa poke? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Imi incerc si io norocu' (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
LE: pe 28-28 si stau pana pe 5 aprilie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LE2: m-am laudat ca nu mi-a mai curs sange! Am vorbit stramb (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by Philia: Mar 18 2008, 08:17 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Foarte bine! (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) Imi place ca, primavara asta, lumea trage la intalneala... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu ma simt prea bine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Fizic, nu moral, cred ca mi-a picat ceva greu la stomac si in plus, am si eu o problema cu nasul.
Acum o luna am fost racita si am folosit Olynth, si raceala a trecut, insa nasul mi se infunda zi de zi si in fiecare noapte si fara olynth nu pot sa-l desfund. Am incercat si cu picaturi cu apa de mare si cu apa cu sare, nimic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Idei? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Poti face o inhalatie cu ceai de musetel si cu inhalant se gaseste la farmacie e o combinatie de uleiuri.
|
|
|
![]()
|
|
Lex, eu cand sunt racita fac inhalatii cu ulei de menta.. (intr-o oala cu apa clocotita pun cateva picaturi de ulei de menta).
Ma ajuta intotdeauna sa respir bine. Eu evit cu incapatanare orice spray nazal. Cunosc persoane dependente de ani e zile de picatele. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stiu, insa cum ma trezesc eu la 6 dimineata, cand am nasul bocna, sa fac inhalatii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ?
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) faci seara, puiule!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th July 2025 - 01:25 AM |
|