![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
seara! ia ca imi facui si eu blog si nu stiu daca e voie sa-l dau.pot??????
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc de sfaturi, Fanny si Misss. O sa incerc maine, pentru ca deja mi-am pus olynth mai devreme si am nasul ok acum.
Eu ma duc la citit, va doresc noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aaerdns, daca e elady blog (dar nu vad sa iti fi facut vreunul pe http://www.elady.ro/forums/index.php?automodule=blog) da. Daca nu, nu.
Pentru mai multe lamuriri , viziteaza regulamentul forumului. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Sanatate, Phili!
Sa-ti fie de folos vitaminutzele! Pana la urma s-ar putea sa fie nevoie sa faci o vizita la doctor, ca prea se repede... si daca pierzi prea mult sange, dai in lipsa de fer si tot asa... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
Multumesc Aaa! De curs nu curge mult, se opreste repede, dar se tot repeta! O zi faina! |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Da, da, cred ca.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neataaa! Mie mi-i frig!
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Baga un butuc pe foc si hai la gura sobei sa spunem povesti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Aloha mea a avut efect! Afara a iesit soarele. Cu dinti, dar a iesit. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
neata. Mie mi-i somn. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th July 2025 - 04:49 PM |
|