![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Lzzn3YfCVIc&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Lzzn3YfCVIc&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9XHYWgi_5Io&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9XHYWgi_5Io&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> Cu toata dragostea (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) This post has been edited by teocris7: Mar 19 2008, 02:13 PM |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello fetele!
Eu n-am avut o seara buna si nici o dimineata buna... am fost tare trista si suparata, dar aproape mi-a trecut... Insa, partea buna e ca am fost si m-am epilat si, cam atat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Lxn, sper ca nu a fost nimic grav (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
Bine ca acum esti mai bine! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La noi in Bv a nins aseara cu fulgi mari tare frumos doar cam tarziu ca imediat e echinoctiu si primavara ioc. Azi pe la 12 erau 4 grade. Deci in weekeend poate ne ducem iar la ski, sa vedem.
Ar trebui si eu sa iau aparatul de epilat sa-mi trag o epilare da' asa imi place (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ca tot zic maine. Azi am alergat sa platesc facturi sa imi iau o fisa fiscala care tre' s-o completez si cumparaturi,acuma sed un pic (copilul doarme), apoi ma tirez la aerobic daca vine al meu sot in timp util. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si io tre sa ma epilez (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nici un chef....
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lxn....big hugsssss (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
in sfarsit mancare!! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
Nu mai plec dimineata doar cu cafeaua la bord si o casoleta in dasaga. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Data viitoare cand fug customacul gol, imi iau juma de frigider dupa mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Salutare fete frumoase! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
am un somn de vad in dungi!
mdaa se pare ca e perioada de epilare! si eu tre sa fac asta! cred ca in seara asta sau maine, pentru ca vineri ma cocot in avion si ma uschesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fal fal....fal fal.... nu stiu ce o sa mananc in seara asta, ca de 2 zile mananc alune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) as bea o cafea... |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
yammy.. alune,da! Fix de asta mi-e pofta si mie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
au plecat sefii...am ramas singura siuite asa am 4 min sa stau pe net...
dar s-au cam dus.. asa ca plec acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) parlim maine gagici!!1 o seara cat mai placuta tzuc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st July 2025 - 03:00 PM |
|