![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
neata!! bine ai venit in club Teo!!
aici e bine si frumos, eu nu am rabdare pana maine... dar sper sa reusesc ca trec de ziua asta calma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pupici si o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata,
Si mie imi e somn as dormi si as visa frumos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szi sper ca iti e mai bine azi. Eu cred ca luna asta nu mai avem noroc de caldura doar daca mai vine vreun curent de aer african. Sa aveti o zi faina. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neataaaaa! Cafea la toata lumea!
(IMG:http://www.indulgeinchocolate.com/members/683420/uploaded/coffee.jpg) (IMG:http://img.foodnetwork.com/FOOD/2003/01/10/sd1a10_coffee_e.jpg) (IMG:http://www.jc-solarhomes.com/images/hot-coffee.jpg) Si micul dejun: (IMG:http://www.thetreehousebnb.com/files/Breakfast1.jpg) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce bine arata toate alea, Di! Azi sunt vesela, me happy (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Sa aveti o zi frumoasa, dragele mele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce fain eu tocmai ce am baut cafeluta, ce bine arata micul dejun, parca as manca si eu niste cereale cu mere. Diana ne-ai facut o mica surpriza placuta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ma apuc sa citesc putintel. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
azi nu am chef d enimic va imaginati nu?
sper sa-mi aduca iepurasul catolic o bucurie, si cand ma intorc de la ai mei sa nu-mi mai gasesc colega in apartament. ea nu a zis nimic, dar din alte surse am aflat ca si-a luat alt apartament si se muta pentru ca vine a ei mama. sa-i zicem ma-sa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) asta ar fi un cadou minunat. scap de bestie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sper sa reusesc sa fac niste poze la ai mei si sa ma mai arat si eu la fata pe aici... indiferent daca vreti sa-mi vedeti fata sau nu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Albi, ar fi cazul !
Si eu trebuie sa fac ceva poze ca ochelarii astia imi schimba total aspectul. Sa vad ce zice fiica-mea cand m-o vedea diseara (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .Si restul familiei (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mi-e o foameee (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ce bine arata poza aia, Maat! Salivez pe tastatura (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
am papat!
de abia astept maine sa vad si eu lumea de sus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cred ca tre sa fie bestiala Italia de sus la ce relief are.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) sper sa ma descurc la aeroport..angajatii de acolo ar trebui sa stie si engleza nu? in cazul in care nu ma descurc eu in italiana nu?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) daa osa fac si eu poze cu ochelarii sa ma vedeti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ce moaca am (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, drum bun si distractie placuta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st August 2025 - 12:26 PM |
|