![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Salutare, girlies!
Albi, distractie placuta la ai tai. Chiar daca nu sarbatoriti Pastele acum, sarbatoarea revederii va fi la fel de frumoasa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
multam gagici!!
o sa fie frumos! pe mama nu am vazut-o din octombrie, pe taica-miu de vreo 2 ani (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , si pe al meu baiet de vreo luna... o sa fie tareee binee. poate cu putin noroc primim si de Pastele nostru zile libere si poate mai trag o fuga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Albi, drum bun si sa ne vedem cu bine. Petrecere frumoasa! Poate asa mai uiti de necazurile de la serviciu si de colega ta.
Floricele la toata lumea (IMG:http://www.nasa.gov/images/content/49105main_popcorn.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
M-am epilat, am facut mancare, am mancat. Bifez si somnul si am rezolvat teaba pe ziua de azi!
Noapte buna, mandrelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hieaalu! Imi decar PUBLIC admiratia si adincul respect pentru Denzelu`...printre picaturi m-am uitat (iar!) la Training Day /Zi de instructie care mi-a intrat de ieri in colectia de devedeuri. Sint iremediabil fan denzelu`... si abia astept sa imi vina si "Man on Fire/Pus pe jar... faza cind Dakota il striga "Creeeasyyyy" ma face sa mi se ridice parul pe schinare numai cit imi amintesc de ea...
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
uofff, cat mai am eu de lucru azi! si stau pe-aici, in loc sa ma apuc. dupa o zi nebuna la job, trebuie sa ma odihnesc inainte de a ma apuca de treaba, nu-i asa? (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif)
trebuie sa fac mancare la gasca, spalat rufe, facut bagaje, baie etc. mai bine daca nu ma ma mai gandesc. v-am pupat, "ne revedem" luni. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) I'm gonna miss you! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
question: Vi s-a intamplat vreodata sa aveti colegi cu care chiar nu poti sa colaborezi, in conditiile in care esti nevoit sa faci asta? Cred ca o sa imi scoata peri albi!! Cum naiba sa procedez eu acum? off in ultimul timp toate belele in capul meu! Si eu chiar nu sunt genul care sa ma plang..
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, am avut colegi din astia si mai am in continuare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O parte din ei i-am rezolvat, ma inteleg beton acum cu ei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La o parte mai lucrez inca, nu de alta dar sunt la mama draku hat in India (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ia zi mandro, detaliaza problema si gasim si solutia (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
sweet, vrei sa ti-o imprumut pe colega mea? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
oofff, ce subiect sensibil ai atins. incerc sa n-o bag in seama, pur si simplu, dar saptamana asta m-a scos din toti papucii, cred ca si din cauza oboselii pe care o resimt, si a lipsei de energie (ca nu mai vine primavara asta). sunt oameni cu care oricat ai incerca, nu vei putea colabora vreodata. si nici nu-i schimbi. asa ca, ignora-i, atata cat poti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu refuz sa cred asta, I'm a sleezy little bitch si ma bag pe sub pielea oricui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si asta in condintiile in care nu fac never ever uz de pupincurisme si nu ma prefac niciodata ca as fi altfel decat sunt : a sleezy little bitch it's what they call me, dar o spun cu drag, stiu eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st August 2025 - 12:34 PM |
|