IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1484 1485 1486 1487 1488 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Mar 20 2008, 06:19 PM
Post #14851

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Salutare, girlies!
Albi, distractie placuta la ai tai. Chiar daca nu sarbatoriti Pastele acum, sarbatoarea revederii va fi la fel de frumoasa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Mar 20 2008, 06:22 PM
Post #14852

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

multam gagici!!
o sa fie frumos!
pe mama nu am vazut-o din octombrie, pe taica-miu de vreo 2 ani (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ,
si pe al meu baiet de vreo luna...
o sa fie tareee binee.
poate cu putin noroc primim si de Pastele nostru zile libere si poate mai trag o fuga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Teocris
post Mar 20 2008, 06:33 PM
Post #14853

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Albi, drum bun si sa ne vedem cu bine. Petrecere frumoasa! Poate asa mai uiti de necazurile de la serviciu si de colega ta.
Floricele la toata lumea
(IMG:http://www.nasa.gov/images/content/49105main_popcorn.jpg)

+Quote Post
Fanny
post Mar 20 2008, 11:01 PM
Post #14854

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

M-am epilat, am facut mancare, am mancat. Bifez si somnul si am rezolvat teaba pe ziua de azi!

Noapte buna, mandrelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 20 2008, 11:23 PM
Post #14855

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Hieaalu! Imi decar PUBLIC admiratia si adincul respect pentru Denzelu`...printre picaturi m-am uitat (iar!) la Training Day /Zi de instructie care mi-a intrat de ieri in colectia de devedeuri. Sint iremediabil fan denzelu`... si abia astept sa imi vina si "Man on Fire/Pus pe jar... faza cind Dakota il striga "Creeeasyyyy" ma face sa mi se ridice parul pe schinare numai cit imi amintesc de ea...

+Quote Post
pescarush
post Mar 20 2008, 11:23 PM
Post #14856

Musafir

uofff, cat mai am eu de lucru azi! si stau pe-aici, in loc sa ma apuc. dupa o zi nebuna la job, trebuie sa ma odihnesc inainte de a ma apuca de treaba, nu-i asa? (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif)
trebuie sa fac mancare la gasca, spalat rufe, facut bagaje, baie etc. mai bine daca nu ma ma mai gandesc.
v-am pupat, "ne revedem" luni. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) I'm gonna miss you!

+Quote Post
Cindy
post Mar 20 2008, 11:26 PM
Post #14857

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

question: Vi s-a intamplat vreodata sa aveti colegi cu care chiar nu poti sa colaborezi, in conditiile in care esti nevoit sa faci asta? Cred ca o sa imi scoata peri albi!! Cum naiba sa procedez eu acum? off in ultimul timp toate belele in capul meu! Si eu chiar nu sunt genul care sa ma plang..

+Quote Post
angeldust
post Mar 20 2008, 11:30 PM
Post #14858

Musafir

Da, am avut colegi din astia si mai am in continuare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O parte din ei i-am rezolvat, ma inteleg beton acum cu ei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La o parte mai lucrez inca, nu de alta dar sunt la mama draku hat in India (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ia zi mandro, detaliaza problema si gasim si solutia (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 20 2008, 11:32 PM
Post #14859

Musafir

sweet, vrei sa ti-o imprumut pe colega mea? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
oofff, ce subiect sensibil ai atins. incerc sa n-o bag in seama, pur si simplu, dar saptamana asta m-a scos din toti papucii, cred ca si din cauza oboselii pe care o resimt, si a lipsei de energie (ca nu mai vine primavara asta).
sunt oameni cu care oricat ai incerca, nu vei putea colabora vreodata. si nici nu-i schimbi. asa ca, ignora-i, atata cat poti.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 20 2008, 11:34 PM
Post #14860

Musafir

Eu refuz sa cred asta, I'm a sleezy little bitch si ma bag pe sub pielea oricui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si asta in condintiile in care nu fac never ever uz de pupincurisme si nu ma prefac niciodata ca as fi altfel decat sunt : a sleezy little bitch it's what they call me, dar o spun cu drag, stiu eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1484 1485 1486 1487 1488 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st August 2025 - 12:34 PM