IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1485 1486 1487 1488 1489 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cindy
post Mar 20 2008, 11:35 PM
Post #14861

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Pai si ia zi-mi..cum i-ai rezolvat? Cred ca as avea cate ceva de invatat de la tine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
genul individualist, care cred ca le stiu pe toate, nu poti sa comunici, sa lucrezi in echipa nimic nimic. Si claar nu as face-o never ever, daca nu as fi nevoita. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

Pesca, nu o vreau!! Vrei sa ma arunc in Dambovita? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si tu..cum tratezi cu ea? Cam greu cu ignoratul, cand trebuie sa lucrezi zilnic cu cineva..

This post has been edited by sweet_girl: Mar 20 2008, 11:36 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Mar 20 2008, 11:43 PM
Post #14862

Musafir

Sweet...sincera sa fiu sunt mega surprinsa ca nu le-ai venit de hac pana acum.
Pentru ca uite si eu sunt genul individualist care crede ca le stie pe toate si pe mine una m-ai cucerit cu fraza "cred ca as avea cate ceva de invatat de la tine" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Exact asta e abordarea pe care o folosesc si eu. Ma chinui sa imi dau seama exact care sunt punctele forte ale omului respectiv si cam ce as putea invata de la el si apoi pozez putin in moschita muerta si il rog sa ma invete si pe mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Crezi ca refuza vreunul? Normal ca nu va scapa ocazia sa imi demostreze cat e de capabil si cum le stie el pe toate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si apoi ii arunc privirea aia plina de apreciere si recunostinta si gata....plasa a fost intinsa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Apoi se formeaza un soi de complicitate si odata ce i-am recunoscut omului "puterea" nu mai se simte nevoit sa imi demonstreze asta la tot pasul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 20 2008, 11:52 PM
Post #14863

V.I.P.

Pai da, Angel, dar pe tine te plac (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , si mie imi iese strategia asta cu persoanele pe care le plac macar putin. Dar cand e vorba de persoane pe as vrea sa le vad la fel de des ca pe un capat de lume si care in plus ma calca pe nervi si se mai cred si mult superioare de fapt nivelului lor si se poarta in consecinta, imi vine extrem de greu sa calc peste orgoliul meu imens si sa fac asta! mda, poate e si ceva in neregula cu mine, nu?
LE: haideti, spune-ti sincer acum, nu va sfiiti sa dati cu rosii, nu ma supar ca deja cred ca le-am auzit pe toate! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Mar 20 2008, 11:58 PM

+Quote Post
lxn
post Mar 20 2008, 11:57 PM
Post #14864

Musafir

Eu va dau dreptate amandurora (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O inteleg pe Sweet la treaba cu orgoliul, nici mie nu-mi vine sa trec peste el doar ca sa trec peste prapastia dintre mine si un coleg de serviciu/scoala, insa, o vorba veche spune "fa-te frate cu dracul pana treci puntea", si aici intervine plasa de care vorbea Anjelu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Gata, imi spusei si eu oful, ca moschita in lapte, va tzuc, bonne nuit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 21 2008, 12:00 AM
Post #14865

Musafir

Legat de chestia asta cu persoanele pe care nu le placi, mie mi-a oferit o prietena (mult mai intelijenta ca mine, for real) o solutie pe cat de simpla, pe atat de contraintuitiva. Mi-a spus ca daca pur si simplu nu plac pe cineva dar sunt nevoita sa interactionez cu persoana respectiva, sa ma fortez o vreme sa fac lucruri dragute pt pers. aia. Sa o ajut cu ceva, sa investesc timp si energie in directia ei.... si inevitabil o sa ajung sa o plac intr-un timp mai scurt decat visez.
Normal, la inceput mi s-a parut o aberatie : Cuuuum??? Ce pana mea sa fac pentru ea? Sa o arunc in Bega da, i-as face si ei un bine si omenirii" (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Dar pentru ca situatia devenea disperata, am zis ca deh...pot sa o incerc si pe asta, ce am de pierdut in afara de orgoliul meu nemarginit "care este"?
Si...spre surprinderea mea...chiar a functionat! Jur pe rosu!
De atunci ma tot gandesc la chestia asta si la mecanismele prin care ajung sa ne placa anumiti oameni. Si de atunci nu mai refuz pe nimeni cand se ofera sa ma ajute sau sa imi dea cate ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pentru ca stiu ca in felul asta o sa ma iubeasca si mai mult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 21 2008, 12:11 AM
Post #14866

V.I.P.

Dap, pare logic, ar trebui sa functioneze chestia asta! De fapt, stiu foarte multe persoane care o duc foarte bine pe faze de genul! Cum trec eu peste orgoliul meu incomensurabil, asta e provocarea..Dar uite o sa incerc si asta, in fond, mai rau de atat cat se poate sa fie? Hmm..de fapt se poate dar nici nu vreau sa ma gandesc.
Dar nu exclud nici varianta cu Bega! Cred ca ar fi mai aproape de ceea ce imi doresc eu in momentul asta! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

lxn, ce moschita in lapte?! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Mar 21 2008, 12:12 AM

+Quote Post
divi2007
post Mar 21 2008, 12:13 AM
Post #14867

Musafir

eu chestia asta ce a zis angel o stiam, am practicat o si merge
eu am luat o ca pe un joc la inceput sa ma testez pe mine iar senzatia pe care o ai dupa ce ai reusit e ca iti da mai multa incredere (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 21 2008, 12:23 AM
Post #14868

Musafir

Pai nu e nevoie sa treci peste orgoliu, pentru ca :
- facand asta te treci automat intr-o pozitie de superioritate. Gandeste-te ca persoanele de genul asta sunt in realitate f nesigure pe ele, in cautare constanta de validari.
- nu le recunosti merite false si nu spui lucruri care nu sunt adevarate. Regula e ca trebuie musai sa gasesti ceva demn de apreciat la ei si sa bati moneda pe tema asta. (partea asta recunosc ca mie mi se pare destul de usoara most of the time)
- o poti considera ca un fel de "investitie in intelegere". Nu e ca si cum ai face toate astea cu un scop lipsit de egoism, din contra! Scopul e cat se poate de egoist : o faci ca sa iti fie tie bine pana la urma si ca sa iti faci viata mai usoara.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Of corz, daca o incerci si pe asta si o faci ca la carte si tot nu functioneste, varianta cu aruncatul bagajului in Bega is always a valid one! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 21 2008, 12:37 AM
Post #14869

V.I.P.

Angel, you rule! In momente ca astea, mi-ar placea sa gandesc ca tine! Incep sa ma descurc...? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sa vad cat de mult imi iese din asta si maine..hmm Si altceva..ce mai e de stiut in situatii de genul? Acum sunt in faza de research preBega..I have to know it all! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 21 2008, 12:44 AM
Post #14870

Musafir

hai ca am incredere in tine , stiu ca o sa te descurci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) You're a smart cookie si in plus mai ai si privirea aia, doamne, daca as avea io ochii tai mi-ar manca toti din palma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Hai incearca si daca ceva nu pusca si nu se leaga, mai discutam, o mai invartim noi cumva pana iese (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Abia astept sa imi povestesti cum te-ai imprietenit cu colega nesuferita (sau colegul) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1485 1486 1487 1488 1489 > » 
Closed TopicStart new topic
10 User(s) are reading this topic (10 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd August 2025 - 03:36 AM