![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Fluturas unde 'zbori' tu pt 11 luni?
'neata fetelor m-apuc sa-mi fac curat in baie. nu prea ma omor dupa sportul asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Fetelor, mi-am luat un geamantanoi (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) Va bag si pe voi, daca ma chinui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Yeey, ce bine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rezerva-mi si mie un loc langa Phillipe. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am citit Philippines in loc de Phillippe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si-mi ziceam ca una dintre noi a incurcat borcanele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cand te imbarci, fluturel? La noi e lapovita. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Lapovita? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) In Ro a nins in munti, in Pasul Tihuta, dar week-endul se anunta numai bun de plimbare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Cleo (mie-mi place mai mult Hasulet (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , sper sa nu incurc borcanele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), plec in voiaj, prin Europa nord-vestica, America centrala si de sud si Antarctica, plus ce-o mai vrea lumea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Fanny, s-a facut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kalua, duminica la 6 dimineata am avion si ajung in Lisabona in jur de ora 12. Si la noi o sa-i traga o ditamai ploaia in seara asta, dupa cum arata cerul si pasarile (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si in Bv a nins acum 3 zile de ziceai ca incepe iarna, azi a fost cald si bine la pranz.
Antartica Fluturas wooooow ce fain sa faci poze. This post has been edited by misssn7: Mar 21 2008, 07:27 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Seara buna! Eu ma simt aiurea...foarte obosita...
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sal fetele, eu am mancat niste fursecuri calde abia scoase din cuptor si nu prea ma simt bine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
mai incolo bag niste abdomene sa ajut putin digestia (IMG:style_emoticons/default/weakbench.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Uh, mama! Un paharut din asta chiar mi-ar lua anii din spinare!
Si eu sunt tare obo, dar ma bucur ca in urmatoarele doua zile pot dormi cat vrea perna mea de mult! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 12:18 PM |
|