![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Cleo (mie-mi place mai mult Hasulet (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , sper sa nu incurc borcanele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), plec in voiaj, prin Europa nord-vestica, America centrala si de sud si Antarctica, plus ce-o mai vrea lumea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Fanny, s-a facut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kalua, duminica la 6 dimineata am avion si ajung in Lisabona in jur de ora 12. Si la noi o sa-i traga o ditamai ploaia in seara asta, dupa cum arata cerul si pasarile (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) io-s si cleo si hashu (parca mi-e dor de hashulica) Fluturas: woooow adica WOOOOOOOW (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) cam pierd firul evenimentelor din bar bag sama Cu siguranta o sa vii schimbata de-acolo. Am o prietena care merge in Patagonia, asa-mi suna de parca ma uit la telenciclopedia. Tare mi-ar place. Noi in vara asta s-ar putea sa vizitam pt 1 saptamana Franta sau Spania. Vine mama iar pt vacanta copilului si-am zis poate profitam si plecam doar noi 2. apoi o prietena din Vancouver ma invita de zor si s-ar putea sa-i onorez invitatia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa facem camping, sa coboram si pana la Seattle, numai noi doua. Dar mai e pana atunci Am avut toata ziua senzatia ca-i sambata, la noi e liber azi. Kari Paste fericit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va salut si eu intr-o pauza de hartoage. Sunt inca la birou.
Fluturas, drum bun si sa fie totul asa cum vrei tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Kari, bine ai revenit si 'Pasti fericit!'. Cleo, prietena mea din liceu e in Seattle. Inca n-am vizitat-o. Azi dimineata ne gandeam sa mergem la socrii din nou in iulie pentru 3 saptamani, dar momentan au cazut planurile. Acasa a cazut tavanul....asa ca trebuie refacut si ala de la placa, dar imi place ca s-a terminat cu gresia si faianta. Maat, ce-ai patit? Lxn, si mie-mi place Sangria (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Poate-mi pun si eu un pahar de vin cand oi ajunge acasa. This post has been edited by roxanica10: Mar 21 2008, 09:38 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
oBOSEALA SI stresul... si vremea... cine stie... cum a cazut tavanul, Doamne-iarta-ma??? sa nu zici ca de la mesteri !
Eu am 5 minute de cind am intrat in casa. Mi-am bagat picorul. Fuck! acum mi-am amintit ca tre sa fac un contract'! mama ei de treaba! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...si eu is cam stresata in ultima vreme.
Pai curatau zugravii de zor si a cazut. Asta din cauza ca stau la ultimul etaj si au fost ceva infiltratii prin placa. Probabil s-a desprins tencuiala de placa si astepta doar un soc ceva mai puternic ca sa cada. Eu ma bucur ca n-a cazut peste noi. Am vorbit cu zugravii si nu s-au accidentat nici ei. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
...ce dragut! asta inseamna alte parale...suplimentare! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
... eu daca il prind pe ala de ne-a varuit in ca cred ca il impusc! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
E...la noi sunt destul de ok si seriosi.
Apropo de contracte, m-a distrat azi o colega ca a ajuns cu actele patate de zeama de la gogosari murati la serviciu, pentru ca le-a pus in aceeasi punga. I-am sugerat sa se duca cu ele la uscator (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Si clientul ale carei acte le avea e unul f pretentios. Nu vreau sa-mi imaginez ce fata va face ala cand i le-o da inapoi. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' ce ti-o facut, bre, Maat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eu, pentru mine, stiu una si buna: cat e vorba numai de zugravit, fac cu mana mea, ca-i sfant cum fac eu pentru mine. Si ma scapa de-o gramada de belele ulterioare. |
|
|
![]()
|
|
treaba proasta, kari, da` proasta rau!~ am umblat cu pensulele in urma lui vreo doua luni si daca m-as apuca acuma, sigur as mai gasi ceva de retusat!
...in alta oridine de idei, ia uitati-va ce fain scrie Lotte a noastra! Primavara later edit: Ptiu, ca timpa is! Kari, azi la tine a fo Vinerea mare! Sa ai parte de sarbatori linistite si un Paste fericit alaturi de familie! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc tuturor!
Stati, bre, ca de-abia duminica e sarbatoarea, azi e ziua de doliu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
...no, si daca capie cum is, ma trezesc ca te urez la anu`? lasa, mai bine o iau din timp!
Ai vapsit oauali? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 12:57 PM |
|