![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu astept sa vad cum isi va aranja masa de sarbatori. Dar am rabdare... pana lui! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ptiu, da chiar ca a scris frumos Lotte, mi-a mers la suflet. E primul articol iesit din penita ei pe care-l citesc si-mi place tare. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vopsit azi oualili, da-n rest n-am facut nica. Maine ma ie al mic si negru de cata trebusoara am de facut. Ei, oi dovidi eu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fanny, bine ca zici, am uitat sa pun florile pe lista de cumparaturi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
si eu mereu am zugravit cu manutele mele 2, daca e sa injur pe cineva pe urma macar ii gasesc mutra in oglinda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
acum serios am avut destule experiente neplacute si am preferat ca finisarile sa le fac eu. Eram inca in tara, insarcinata in luna a 8-a si se apropia craciunul si mesterii care erau in casa de vreo 5 luni mi-au promis ca e totul gata pana la Craciun. ash de unde. Era o multime de tamplarie de vopsit, cate 3 maini pt ca era din lemn de brad si absorbea destul de multa vopsea. Unul dintre muncitori a stat o zi intrega la o fereastra si spre seara cand m-am dus sa vad cum arata era tamplaria putin zoita pe alocuri insa in rest puteam sa jur ca nici nu s-a atins de ea. am zis 'am crezut c-ai terminat' iar el 'pai am terminat doamna. am dat 2 maini' ... ce??? unde? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ... i-am anuntat ca de maine am inchis portitza si i-am pus o pensula in mana sotului meu apoi alta la mine si amandoi in 3 zile am facut impecabil cateva ferestere mari si nu mai stiu cate usi. De zugravit oricum in cea mai mare parte eu am zugravit. La tavane nu ma bag. si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa. Am vopsit azi oualili, da-n rest n-am facut nica. Maine ma ie al mic si negru de cata trebusoara am de facut. Ei, oi dovidi eu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fanny, bine ca zici, am uitat sa pun florile pe lista de cumparaturi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) io de-abia astept pozele spor la trebusoara |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu fac tavane daca trebuie, n-am nicio treaba.
Tamplarie am vopsit o singura data si mi-am jurat sa nu ma mai mut nicaieri unde este asa ceva de facut, a fost de groaza. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Antartica Fluturas wooooow ce fain sa faci poze. Fac, fac si daca intru pe net, va si arat (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) io-s si cleo si hashu (parca mi-e dor de hashulica) Fluturas: woooow adica WOOOOOOOW (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) cam pierd firul evenimentelor din bar bag sama Cu siguranta o sa vii schimbata de-acolo. Am o prietena care merge in Patagonia, asa-mi suna de parca ma uit la telenciclopedia. Tare mi-ar place. Deci nu-s singura careia ii e dor de hashulica (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Eu sper sa vin mai inteleapta si mai bronzata (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) dar cum nu-s buna la facut planuri, adica nu mi se implinesc, o sa las lucrurile sa cuuuuurga si sa se invaaaarta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wow, Patagoniaaaa!! Vreau si eu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Kalua, dear, iti doresc Sarbatori linistite si fericite (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Noapte buna, eladies (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noapte buna, pe maine!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
la mine tavanele au dedicatie exclusiva: dragutzul meu ca de-aia-i 'nalt ca bradu
Roxi spor la treaba, nasoale surprizele astea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) noapte buna girlies. Fluturas distractie placuta, ar fi fain sa mai intri sa ne povestesti asa pe parcurs Eu am pus sa fac niste clatite de-alea cu sparaghel si ricotta ca-mi vin niste prieteni in vizita. Am iesit mai devreme cu fii-mea sa ne ia vantul pe sus si mai multe nu. Karli tipa de-acuma ... `mamiiiiiiiii. oohohohoho`dar radea nu era speriata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Hashulica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cand o sa intru pe net, normal ca trec si prin bar sa va mai zic ce si cum. Am plecat si eu la somn! Vise placute!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 07:40 PM |
|