IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1489 1490 1491 1492 1493 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Mar 21 2008, 10:38 PM
Post #14901

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu astept sa vad cum isi va aranja masa de sarbatori. Dar am rabdare... pana lui! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
lxn
post Mar 21 2008, 10:40 PM
Post #14902

Musafir

Ptiu, da chiar ca a scris frumos Lotte, mi-a mers la suflet. E primul articol iesit din penita ei pe care-l citesc si-mi place tare. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 21 2008, 11:01 PM
Post #14903

Musafir

Am vopsit azi oualili, da-n rest n-am facut nica. Maine ma ie al mic si negru de cata trebusoara am de facut. Ei, oi dovidi eu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fanny, bine ca zici, am uitat sa pun florile pe lista de cumparaturi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Cleo
post Mar 21 2008, 11:02 PM
Post #14904

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

si eu mereu am zugravit cu manutele mele 2, daca e sa injur pe cineva pe urma macar ii gasesc mutra in oglinda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
acum serios am avut destule experiente neplacute si am preferat ca finisarile sa le fac eu.
Eram inca in tara, insarcinata in luna a 8-a si se apropia craciunul si mesterii care erau in casa de vreo 5 luni mi-au promis ca e totul gata pana la Craciun. ash de unde. Era o multime de tamplarie de vopsit, cate 3 maini pt ca era din lemn de brad si absorbea destul de multa vopsea. Unul dintre muncitori a stat o zi intrega la o fereastra si spre seara cand m-am dus sa vad cum arata era tamplaria putin zoita pe alocuri insa in rest puteam sa jur ca nici nu s-a atins de ea. am zis 'am crezut c-ai terminat' iar el 'pai am terminat doamna. am dat 2 maini' ... ce??? unde? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ... i-am anuntat ca de maine am inchis portitza si i-am pus o pensula in mana sotului meu apoi alta la mine si amandoi in 3 zile am facut impecabil cateva ferestere mari si nu mai stiu cate usi. De zugravit oricum in cea mai mare parte eu am zugravit. La tavane nu ma bag.

si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa.

QUOTE(kalua @ Mar 21 2008, 05:01 PM) *
Am vopsit azi oualili, da-n rest n-am facut nica. Maine ma ie al mic si negru de cata trebusoara am de facut. Ei, oi dovidi eu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fanny, bine ca zici, am uitat sa pun florile pe lista de cumparaturi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

io de-abia astept pozele
spor la trebusoara

+Quote Post
kalua
post Mar 21 2008, 11:05 PM
Post #14905

Musafir

Eu fac tavane daca trebuie, n-am nicio treaba.
Tamplarie am vopsit o singura data si mi-am jurat sa nu ma mai mut nicaieri unde este asa ceva de facut, a fost de groaza.

+Quote Post
lxn
post Mar 21 2008, 11:09 PM
Post #14906

Musafir

Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Mar 22 2008, 12:10 AM
Post #14907

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

QUOTE(misssn7 @ Mar 21 2008, 07:23 PM) *
Antartica Fluturas wooooow ce fain sa faci poze.

Fac, fac si daca intru pe net, va si arat (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

QUOTE(Cleo @ Mar 21 2008, 08:55 PM) *
io-s si cleo si hashu (parca mi-e dor de hashulica)

Fluturas: woooow adica WOOOOOOOW (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

cam pierd firul evenimentelor din bar bag sama
Cu siguranta o sa vii schimbata de-acolo. Am o prietena care merge in Patagonia, asa-mi suna de parca ma uit la telenciclopedia. Tare mi-ar place.

Deci nu-s singura careia ii e dor de hashulica (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Eu sper sa vin mai inteleapta si mai bronzata (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) dar cum nu-s buna la facut planuri, adica nu mi se implinesc, o sa las lucrurile sa cuuuuurga si sa se invaaaarta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Wow, Patagoniaaaa!! Vreau si eu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Kalua, dear, iti doresc Sarbatori linistite si fericite (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Noapte buna, eladies (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 22 2008, 12:12 AM
Post #14908

Musafir

Noapte buna, pe maine!

+Quote Post
Cleo
post Mar 22 2008, 12:34 AM
Post #14909

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

la mine tavanele au dedicatie exclusiva: dragutzul meu ca de-aia-i 'nalt ca bradu

Roxi spor la treaba, nasoale surprizele astea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

noapte buna girlies.
Fluturas distractie placuta, ar fi fain sa mai intri sa ne povestesti asa pe parcurs

Eu am pus sa fac niste clatite de-alea cu sparaghel si ricotta ca-mi vin niste prieteni in vizita.
Am iesit mai devreme cu fii-mea sa ne ia vantul pe sus si mai multe nu.
Karli tipa de-acuma ... `mamiiiiiiiii. oohohohoho`dar radea nu era speriata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Mar 22 2008, 12:49 AM
Post #14910

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

Hashulica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cand o sa intru pe net, normal ca trec si prin bar sa va mai zic ce si cum. Am plecat si eu la somn! Vise placute!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1489 1490 1491 1492 1493 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd August 2025 - 07:40 PM