![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De-abia astept sa ne spui, fluturel!
cleolica, asta a mea a vrut sa vada daca merge zburat à la Mary Poppins la ultimul vantalau puternic. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu m-am pus in mintea ei si i-am dat um umreloi care binenteles ca s-a rupt in secunda doi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce fain Kalua , macar ati incercat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , minunate povestile cu Mary Poppins.
Ce frumos articolul lui Lotte e primul articol? esti talentata in ale scrisului. Apai si noi am avut mesteri fel de fel de am ajuns si noi la concluzia ca mai bine zugravim noi. Roxi spor la treaba, cred ca va paste si o izolare de acoperis daca s-a infiltrat apa. Tot am vrut sa-ti spun si tot uitam, ce schimbare cu poza de la avatar asta e mult mai faina, esti chiar subtirica. Fluturas sa ai si multa distractie in calatoria lunga si frumoasa care o faci si asteptam impresii. Sigur o sa vii schimbata din calatorie si cu multe tari vazute asta cred ca cel mai fain. Kalua spor la treburi, apai se pare ca nu-s singura si eu las multe treburi pe chiar inainte de sabatori si atunci bag o viteza de a 2-a zi numai as dormi asa sunt de obosita. Sarbatori cu tihna si bucurie, ca bucate alese stiu sigur ca faci, ca esti maestra. Faci tortul lui Hasulica sa ne share impresii. This post has been edited by misssn7: Mar 22 2008, 09:16 AM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata fetelor! E sambaaaataaaaaaaaaaaaaaaaa!! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
Eu de 2 zile ma plictisesc groaznic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
De ce Phili?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Pai saptamana asta am avut program mai lejer la scoala...
Si nu mi-am gasit nimic interesant de facut... iar azi trebuia sa vina al meu la mine si s-a contramandat (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Asa ca, plictiseala rullz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Of, dupa modelul birou-pat, te invarti si tu doar intre scoala si iubit. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Nu o sa mai dai de anii astia, asa ca profita de ei la maxim. Iesi cu amicele, citeste, uita-te la filme, mergi la teatru sau la expozitii, arunca priviri prin vitrine chiar daca iti flutura buzunarele, invata lucruri noi. Sunt atatea lucruri de care sa te bucuri atat singura cat si cu amicele tale inat e un pacat sa stai posaca si sa spui ca te plictisesti. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neataaaa!
Cine-i Hashulica (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ? Si mi-am amintit, ce mai e cu Forte, unde a disparut de atata vreme (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ? Fluturas, sa ai o calatorie minunata si sa faci poze, sa ne scaldam si noi privirea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Philia, go out, have some fun. GOOOO! (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fanny cu fetele ies, dar cu ele stau circa 20 de ore pe zi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , la filme mergem, de citit citesc, am nevoie de ceva nou!
Cred ca atunci cand o sa fac rost de bani o sa ma inscriu fie la un curs de fotografie, fie la dansuri (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) Asta daca nu o sa imi gasesc intre timp vreo alta ocupatie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu sunt f suparata, f nervoasa. Si nu am cu cine sa vb, asa ca vin si scriu aici.
Pt w/e urmator, planuisem cu sotul meu sa mergem la Sibiu, sa sarbatorim 1 an de casnicie. De fapt, w/e asta a fost cel cu cununia civila, deci era mai bine daca plecam ieri sau azi. Si ieri imi spune al meu ca w/e urmator ramanem in Buc., ca o sa-i sarbatorim pe nasul nostru (care e fratele socrului meu) si tatal sotului (nu-s gemeni, dar s-au nascut in aceeasi zi, in ani diferiti) in Bucuresti, la nush ce restaurant. Si eu m-am suparat, chiar ma simt dezamagita. Cum sa ne dea la o parte pt ei? Cer prea mult? Sunt absurda ca am facut asta? Trebuie sa va spun ca eu nu-i suport pe ai lui de cand m-au obligat sa iau numele lui de familie. A fost un intreg scandal pe chestia asta, nici nu vreau sa-mi amintesc (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Si de atunci am ramas cu o ura fata de ei, pe care nici trecerea timpului nu a micsorat-o. Iar fratelele socrului meu e nasul nostru din cauza ca alti nasi nu am gasit, nu ca am fi avut noi cine stie relatie minunata cu ei. Deci cu atat mai mult sunt suparata, ca in loc sa mergem undeva sa ne simtim bine, o sa-si suport pe nash si socru (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 08:25 PM |
|