![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nimphe, imi pare rau. Incearca sa te calmezi si sa nu iei lucrurile atat de tragic. Eu sunt maritata de 5 ani si nu pun mai mult pret pe aniversarile noastre decat pe fiecare zi petrecuta impreuna.
Puteti merge la Sibiu in week-endurile urmatoare si sa va bucurati la fel de mult si de alatorie si de iubirea dintre voi. Antipatia fata de familia lui nu-ti face bine. Rudele lui sunt importante pentru sotul tau si ai face bine sa te "imprietenesti" cat de cat si tu cu ele. Tin minte a te inelegeai cu mama lui foarte bine pana la "asa-zisul scandal. Inima ta e destul de generoasa incat sa ierte dorinta parintilor lui de a purta acelasi nume ca al sotului tau. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Off, Nimphe, imi pare tare rau ca iti este umbrita aniversarea de treaba cu nasul vostru. Ce-i drept, si eu m-as fi suparat tare rau daca eram in locul tau, pana la urma e primul an, nu-i al 5-lea, cand poate nu mai conteaza chiar asa de mult unde este petrecut. Era frumos daca sotului tau incerca sa imbine ambele evenimente. Uite, de exemplu, daca va luati concediu vineri mergeti vineri si sambata la munte, si duminica puteti sarbatori in voie.
Nici nu stiu ce solutie buna sa-ti ofer si-mi pare rau de tot ca esti suparata. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Multam, dragelor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sunt tot suparata, dar ma bucur ca m-am descarcat voua.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Off Nimphe...vezi, asa suntem noi muierile. Ne facem o gramada de planuri, avem o multime de asteptari si presupunem by default ca si barbatul vietii e pe aceeasi lungime de unda cu noi.
Poate pentru el conteaza f mult legatura cu familia lui si atunci n-ai ce face, trebe sa gasesti o cale sa te intelegi cu ei. Acu o zic asa oarecum sub forma de gluma (sau nu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ): hai ca aniversarea ca aniversarea, ca nici eu nu sunt genul care pune mare pret pe aniversari de-astea, dar sa te oblige sa ii iei numele de familie? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La mine asta nu o sa fie negociabil (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Am un fix, mostenit de la bunicu, fie iertat, care mereu imi zicea ca noah...fiind ultima din neam si neexistand masculi sa duca numele mai departe, neaparat tre sa ii promit ca imi pastrez numele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si chiar asa am de gand sa fac, am zis ! Chit ca numele meu este cel putin amuzant , nu imi imaginez sa ma cheme vreodata altfel decat acum. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hai poate poate as negocia daca ar fi vorba de un nume din multimea (Tiriac, Chivu, etc) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna, fetelor! Angel, am si eu o chestie cu numele de familie. Ca de cand m-am maritat, simt ca mi-am pirerdut identitatea. Mereu ezit cand ma intreaba lumea cum ma cheama. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
'na ziua! si la noi este problema cu purtarea numelui de familie mai departe....numai fete suntem....nici eu nu as vrea sa-l schimb...imi place,nu e un nume asa des intalnit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io, daca nu-s maritata, tot numele ala il am. Si pe fiica-mea o cheama ca pe ma-sa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nimphe, iti inteleg dezamagirea din primul moment. Fa si tu niste exercitii de respiratie, un OOOMMMMM, doi, acolo, asta-i situatia si n-o s-o schimbi. Familia-i familie, ca ne place ori ba si singura chestie cu cap pe care-o poti faci e sa te aranjezi cu ea. Iar sotului spune-i ca ti-e dator cu ceva pe chestia asta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Apropo de dator cu ceva, eu l-am anuntat oficial pe Mr. kalua ca nu-mi mai cumpar nica pana in concediul de vara, dar atunci fac prapad. Si cum vad ceva misto si mai scump ii arat si-i spun ca ce mi-as dori chestia respectiva si ca nu mi-o iau numai din cauza chestiei cu concediului. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si l-am pus sa faca in mare socoteala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , suntem pe la 2000 euro necheltuiti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua.....cum adica...nu esti maritata? (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) nu esti? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, bre, nu suntem luati cu acte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ce sa ma marit daca ne e bine asa? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Kalua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) frumos spus ..
Fetelor, sa aveti un W/E frumos... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Eu m-am gandit sa merg maine in Dumbrava... Teocris7, poate imi spui daca e de abordat problema, sau sa imi schim destinatia. Vreau sa fac si o plimbare prin Dumbrava, ca mi-e dor... si vreau sa mai vad si animalutze. n.r. Dumbrava Sibiului (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 06:21 AM |
|