![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Neataaaa! Cine-i Hashulica (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ? Si mi-am amintit, ce mai e cu Forte, unde a disparut de atata vreme (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ? Fluturas, sa ai o calatorie minunata si sa faci poze, sa ne scaldam si noi privirea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Multam, Lxn (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Apropo de schimbat numele, nici eu nu o sa mi-l schimb, ca suntem putini cu numele asta de familie. Taica-miu a fost singurul baiat din familie, bunica-miu la fel. Si o chestie amuzanta, care ar fi mers mai bine in topicul cu nume ciudate sau asa ceva: am un amic a carui sora s-a maritat de curand. A vrut sa-si pastreze numele de familie, dar sa ia si numele sotului. Asa ca are acum un nume de genul Maria Cristina Popescu Ionescu Eminescu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) fiindca ea avea deja doua nume de familie, al lu` taica-su si al maica-sii. Pana isi scrie tot numele, te plictisesti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by kalua: Mar 22 2008, 04:42 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fluturel, editez ce-ai scris pentru ca oamenii nu-si schimba pe-aici nickul din motive de plictis. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Mi scusi. N-am stiut ca n-am voie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu ca n-ai voie, dar...iti inchipui tu ca nu-i tocmai bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa va zic ce toanta sunt: am dat peste 50 euro pentru flori si buruieni pentru decoratia de Paste. Decoratie pe care-o fac eu cu mana mea. Cred ca ieseam mai ieftin si-n economie de timp daca cumparam un aranjament deja facut. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Important e sa-ti faci damblaua, Kari. O vazurati pe-aia care a venit sa ne vinda medicamente de slabit "care nu s egasesc in tara si care te slabesc 19 kile in 3 luni"?
Cred ca daca era in fata mea ii dadeam o muma de bataie sora cu moartea! Mi-a crescut tensiunea instant! Plus ca mai am un motiv de nervi: i-am luat maica-mii 6 bluze misto ... si ii sint mari! Trebuie sa mi le trimita inapoi sa le schimb cu altele mai mici! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut-o, parca era la tv-shop, nu-i mai tacea gura. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si cand ma gandesc cate tipe pun botu' la asa ceva! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Cand e vorba de slabit si infrumusetat parca le ia multora cineva mintea, zau asa!
Imi pare rau ca nu s-au potrivit bluzele. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ka, ce face tipa e infractiune si daca se imbolnaveste vreuna dintre "clientele" ei (lucru care nu m-ar mira deloc) face puscarie!
Mie sa vezi... si le-am masurat fir-as sa fie! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lasa ca am mai citit un advertorial pe un site mare de muieri care promova "crema care iti remodeleaza fata" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) - cum naiba sa iti modifice o crema structura osoasa? Ptiu! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eeeei, nu stii tu de ce-i in stare o cremusoara! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
O fi cu vreun acid ceva, de te desfigureaza. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Cred ca cel mult "desfigureaza" bugetu` (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... altceva, cam greu...
Ma intreb cite fumei or fi crezind asa prostie... si teama mi-i ca multe! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Ziua buna fetelor. Fluturel, drum bun si spor la bagaje!
Kalua, sarbatori fericite!! Eu zac de ieri...m-a lovit o laringita...cu febra si tot tacamul, si cel mai nasol e ca nu pot tusi calumea, ca ma doar gatul si nici nu pot vorbi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) tocmai cand aveam zi libera! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 07:16 AM |
|