![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Dar sa ma vezi cum alerg in fiecare dimineata! Dupa autobuz (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu am fost la aerobic yeesssssss ca credeam ca nu mai ajung, ca al meu sot s-a dus sa-si faca revizia la masina -intr-o dimineata ma intreaba nu te duci tu sa faci revizia la masina:lol: si eu poftim ce sa fac eu acolo, ca in afara sa pun benzina nus mare lucru de ea si nici ca ma intereseaza- si credeam ca nu mai ajunge pana sa plec la aerobic.
Nimphe apai naspa situation asa se baga rudele si iti strica planurile, anw sa-i zici sotului ca ti-e dator.Macar incearca sa te simti bine la restaurant if you can, poate puteti pleca mai repede si sa va duceti doar voi doi altundeva, nus ce sa-ti mai zic da' si pe mine ma enerveaza rau cand imi face cineva programari peste ce am stabilit de inainte. Si eu ma interbam zilele trecute ce-o fii cu Forte si cu Meg nu le-am mai vazut prea des pe forum. Spor la treburi kalua mai lasa-le in colo daca nu le termini pe toate n-o fii foc. Sanatate 3A mai poti lua tinctura de propolis pt gat e eficace, decoct de coji de nuci si seara inainte de culcare poti sa te dai cu o crema d-aia de incalzeste zona (Heat lotion) si sa-ti pui un sal, eu am testat-o metoda si functioneste. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Drum bun si de la mine, fluturel!
Fost la cumparaturi: dom`le, nu am avut pe ce da banii. M-am potcovit cu inca o oala, inca o vaza... si de-ale gurii. In principal de-ale gurii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nici fructe de Doamne-ajuta n-am gasit. M-am ofticat. |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Multam, fetelor! O sa-mi fie dor de voi. Eu o sa plec cam in jumatate de ora. Sa aveti parte de tot ce va doriti si multa sanatate. Si sa ne auzim cu bine (de fapt, sa ne citim (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Am zbughit-o (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
V-am pupat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sa ai parte numai de bine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
maaai sa fie! pai nu ma asteptam sa pleci asa de repede!!
Drum bun Fluturel! Oameni grozavi si peisaje super! Mersi missn, am gasit ceva p-aci cu propolis, si am luat cateva pastilute. Aseara am stat cu sal la gat, dar nu mi-a dat prin cap sa ma fi uns cu ceva...o sa dau cu putina crema d-aia chinezeasca. Decoct de nuci? ala nu stiu cum se face? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca te tine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pune-ti o compresa cu urina proprie (un rand subtire de tifon de gat, compresa cu urina peste, apoi inca o carpa, un batic, un fular). Face minuni.
Ma cozonacesc. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hahaha asta cu urina nu am auzit'o niciodata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Kalua mi-ai facut pofta de cozonac, abia astept sa merg acasa sa gust din cozonacul mamei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ...oricat m-as chinui eu bun ca al ei nu-mi iese.. Pana una alta sarbatoresc si eu aici Pastele cumnatului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Seara linistita ladies si weekend reusit! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Decoct e ca fierbi cojile de nuci 30 de min la foc mic.Crema aia chinezeasca e buna si aia, daca gasesti la farmacie o crema ce incalzeste zona mai puternica -stiu ca e una la Forever living care exact asa se numeste Heat Lotion- ca cea chinezeasca intr-o noapte ai scapat de durerile de gat si aia e buna la orice durere si de muschi si scrantit de picioare.
Ooooaaaaaaaaaaaaauuuuuuu kalua ce fain abia astept si eu Pastele nostru ca tare ne place cozonacul. This post has been edited by misssn7: Mar 22 2008, 10:28 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Este unul la Idolul nemtesc care cred ca-i de origine romana, pe tac-su il cheama Eugen si pe ma-sa Danuta. (Azi e a doua oara cand vad, de fapt mai mult numai aud, emisiunea asta - in clasa la fiica-mea se vorbeste despre asta, deci are voie sa se uite la jumatate din ea). Ma termina baietul asta, face din orice rahat bici rockaresc. (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
Thomas Godoj: <object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Kq-JBcyWlyM&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Kq-JBcyWlyM&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> Si iar mi-am scos capul din bucatarie, iar pe jumatate o romanca de 16 ani care a cantat Golden Eye a Tinei Turner. Si-nca cum! Linda Teodosiu <object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YD5wAjBtZEA&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/YD5wAjBtZEA&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 10:08 PM |
|