IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1494 1495 1496 1497 1498 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Philia
post Mar 22 2008, 08:32 PM
Post #14951

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Dar sa ma vezi cum alerg in fiecare dimineata! Dupa autobuz (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 22 2008, 08:34 PM
Post #14952

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Eu am fost la aerobic yeesssssss ca credeam ca nu mai ajung, ca al meu sot s-a dus sa-si faca revizia la masina -intr-o dimineata ma intreaba nu te duci tu sa faci revizia la masina:lol: si eu poftim ce sa fac eu acolo, ca in afara sa pun benzina nus mare lucru de ea si nici ca ma intereseaza- si credeam ca nu mai ajunge pana sa plec la aerobic.
Nimphe apai naspa situation asa se baga rudele si iti strica planurile, anw sa-i zici sotului ca ti-e dator.Macar incearca sa te simti bine la restaurant if you can, poate puteti pleca mai repede si sa va duceti doar voi doi altundeva, nus ce sa-ti mai zic da' si pe mine ma enerveaza rau cand imi face cineva programari peste ce am stabilit de inainte.
Si eu ma interbam zilele trecute ce-o fii cu Forte si cu Meg nu le-am mai vazut prea des pe forum.
Spor la treburi kalua mai lasa-le in colo daca nu le termini pe toate n-o fii foc.
Sanatate 3A mai poti lua tinctura de propolis pt gat e eficace, decoct de coji de nuci si seara inainte de culcare poti sa te dai cu o crema d-aia de incalzeste zona (Heat lotion) si sa-ti pui un sal, eu am testat-o metoda si functioneste.

+Quote Post
Diana.
post Mar 22 2008, 08:36 PM
Post #14953

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Drum bun si de la mine, fluturel!

Fost la cumparaturi: dom`le, nu am avut pe ce da banii. M-am potcovit cu inca o oala, inca o vaza... si de-ale gurii. In principal de-ale gurii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nici fructe de Doamne-ajuta n-am gasit. M-am ofticat.

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Mar 22 2008, 08:46 PM
Post #14954

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

Multam, fetelor! O sa-mi fie dor de voi. Eu o sa plec cam in jumatate de ora. Sa aveti parte de tot ce va doriti si multa sanatate. Si sa ne auzim cu bine (de fapt, sa ne citim (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Am zbughit-o (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
V-am pupat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 22 2008, 09:09 PM
Post #14955

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Sa ai parte numai de bine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
3A
post Mar 22 2008, 09:11 PM
Post #14956

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

maaai sa fie! pai nu ma asteptam sa pleci asa de repede!!
Drum bun Fluturel! Oameni grozavi si peisaje super!

Mersi missn, am gasit ceva p-aci cu propolis, si am luat cateva pastilute.
Aseara am stat cu sal la gat, dar nu mi-a dat prin cap sa ma fi uns cu ceva...o sa dau cu putina crema d-aia chinezeasca.
Decoct de nuci? ala nu stiu cum se face?

+Quote Post
kalua
post Mar 22 2008, 09:54 PM
Post #14957

Musafir

Daca te tine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pune-ti o compresa cu urina proprie (un rand subtire de tifon de gat, compresa cu urina peste, apoi inca o carpa, un batic, un fular). Face minuni.

Ma cozonacesc.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 22 2008, 10:03 PM
Post #14958

Musafir

Hahaha asta cu urina nu am auzit'o niciodata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Kalua mi-ai facut pofta de cozonac, abia astept sa merg acasa sa gust din cozonacul mamei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ...oricat m-as chinui eu bun ca al ei nu-mi iese..
Pana una alta sarbatoresc si eu aici Pastele cumnatului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Seara linistita ladies si weekend reusit!

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 22 2008, 10:24 PM
Post #14959

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Decoct e ca fierbi cojile de nuci 30 de min la foc mic.Crema aia chinezeasca e buna si aia, daca gasesti la farmacie o crema ce incalzeste zona mai puternica -stiu ca e una la Forever living care exact asa se numeste Heat Lotion- ca cea chinezeasca intr-o noapte ai scapat de durerile de gat si aia e buna la orice durere si de muschi si scrantit de picioare.
Ooooaaaaaaaaaaaaauuuuuuu kalua ce fain abia astept si eu Pastele nostru ca tare ne place cozonacul.

This post has been edited by misssn7: Mar 22 2008, 10:28 PM

+Quote Post
kalua
post Mar 22 2008, 10:58 PM
Post #14960

Musafir

Este unul la Idolul nemtesc care cred ca-i de origine romana, pe tac-su il cheama Eugen si pe ma-sa Danuta. (Azi e a doua oara cand vad, de fapt mai mult numai aud, emisiunea asta - in clasa la fiica-mea se vorbeste despre asta, deci are voie sa se uite la jumatate din ea). Ma termina baietul asta, face din orice rahat bici rockaresc. (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)

Thomas Godoj:
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Kq-JBcyWlyM&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Kq-JBcyWlyM&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Si iar mi-am scos capul din bucatarie, iar pe jumatate o romanca de 16 ani care a cantat Golden Eye a Tinei Turner. Si-nca cum!
Linda Teodosiu
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YD5wAjBtZEA&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/YD5wAjBtZEA&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1494 1495 1496 1497 1498 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd August 2025 - 10:08 PM