IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1495 1496 1497 1498 1499 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Mar 22 2008, 11:13 PM
Post #14961

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Da, am auzit de ea!
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 23 2008, 12:23 AM
Post #14962

Musafir

Am tras un certalau cu Mr. kalua. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Adica eu am facut spume la gura, nu va spun ca dupa ce l-am facut cu ou si cu otet in germana am trecut la romana, sa ma racoresc. (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)

+Quote Post
rozy
post Mar 23 2008, 01:08 AM
Post #14963

Musafir

colegu imi face declaratii....damn it!s-a indragostit....sa moooor io daca am facut ceva (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 23 2008, 01:38 AM
Post #14964

Musafir

Si-amu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
rozy
post Mar 23 2008, 01:59 AM
Post #14965

Musafir

si amu pun la cale tehnica de dez-indragostire....ca am mai patit-o odata...si respectivul imi esti acum best friend (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ma pricep la speriat barbatii (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
nush cum de se intampla pe dos decat vreau eu...cand vreau sa se indragosteasca cineva de mine...nu-mi iese...in schimb cand nu am nici un interes si nu ma straduiesc...se-nfiripa dom'le!

+Quote Post
Fanny
post Mar 23 2008, 09:09 AM
Post #14966

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rozalica, inteleg ca acum urmeaza "the fun part"? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Pup mandrele! Paste fericit si linistit pentru toate fetele catolice!

+Quote Post
Nimphetamin
post Mar 23 2008, 10:17 AM
Post #14967

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Kalua, eu ma cert cu al meu de 3 zile, dar sper ca voua v-a trecut si sarbatoriti Pastele asa cum se cuvine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Mar 23 2008, 11:42 AM
Post #14968

Musafir

Hai c-avusei ceva de citit pe aici, de cand nu m-ai intrai.
Fluturas, o foarte intarziata urare de 'Drum bun!'.
Kalua, sa vezi ce m-am certat si eu cu al meu la mobila ieri. Ma batea la cap sa aleg cires, pe langa mesteacanul alb, cu care eram amandoi de acord. Si eu nu am vrut, pentru ca nu-mi place ciresul sub nici o forma si-am ales portocaliu. E...dupa asta a facut numai nesarate. Acum ne-am impacat, dar dupa ce am avut niste discutii interminabile. E un tip f. incapatanat, mult mai incapatanat decat mine...si i-am dat atatea exemple in care am renuntat la ideile mele in decorarea casei, ca sa facem ca el...desi el zice ca le-am facut impreuna.
Nimphe, citeam de curand, ca trebuie sa invatam sa iertam si sa nu tinem nervii in noi, adica cam ceea ce ti-a spus si Fanny. N-are sens sa le porti pica unor oameni care au alte idei decat tine. Trebuie sa le respecti si lor punctul de vedere. Iar chestia asta cu aniversarea, m-a dat pe spate. Nu sunteti doar voi 2 in fiecare zi? Nu aniversati in fiecare zi iubirea voastra?! Poti sa schimbi ziua si totul va fi ok. Invata sa-i accepti si pe ai lui asa cum sunt. N-are sens sa va certati pe teme din astea. Chestiile astea nu fac bine la cuplu si de ce sa sapi un sant intre voi?
Rozy, ma asteptam sa se intample asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eh..las' ca esti fata isteata si stii cum sa iesi din situatie.
3A multa sanatate! Sper ca esti mai bine azi!
Philia, vreau si eu sa ma plictisesc. Eu nu stiu cum sa-mi mai organizez timpul sa le fac pe toate. Dac-as avea ceva portite, m-as duce la dansuri sau m-as mai intalni cu niste prietene.

This post has been edited by roxanica10: Mar 23 2008, 11:43 AM

+Quote Post
Diana.
post Mar 23 2008, 11:48 AM
Post #14969

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Paste fericit, Hristos A-nviat pentru fietili catolice! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/easter.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/easter.gif)

Io am un tren in cap. Sau doua. Sau o gara-ntreaga...

Uuu--Uuuuuuuu... Ma duc sa bag o cafea si-o tigarusa.

+Quote Post
angeldust
post Mar 23 2008, 11:51 AM
Post #14970

Musafir

Se pare ca ieri a fost ziua certurilor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu am avut o zi foarte SF din punctul asta de vedere (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bine, diferenta e ca la mine eu am fost magarita vinovata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pur si simplu nu ma poci obisnui cu gandul ca am o relatie (noah ca am recunoscut-o in sfarsit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si ma comport in continuare ca si cand nu as avea. I can't help it! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1495 1496 1497 1498 1499 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th August 2025 - 09:24 PM