![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
Paste fericit fetelor catolice! Si eu m-am certat ieri cu al meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar ne-a trecut repede (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Azi.... as manca ceva bun-bun... sa vedem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io nu comentez. Las` ca te obisnuiesti.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
oo Angel da-ne mai multe detalii..Cine este fericitul? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu m-am trezit cu o durere de cap dupa noaptea de club..acum incerc sa imi revin.. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu ma duc sa vanez veverite cu aparatul de pozat. Poate prin una in obiectiv. (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma bag la somic, ca nu mai pot. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Somn usor... eu nu pot sa dorm acum ca m-am trezit la 11 jumate!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sarbatori fericite fetelor care sarbatoresc azi Pastele.
Rozy asa se intampla cand te intalnesti cu cineva pe o parte se intampla chestia cu indragosteala chiar daca tu nu vrei, dragostea e una dintre cele mai necontrolabile parti ale vietii. Bine ca nu ti s-a intamplat tie si ii s-a intamplat lui. S-ar putea ca refuzurile tale sa-l indarjeasca si mai tare, unii barbatii reactioneaza asa. Anw cred ca tu stii cam ce vrei asa ca sigur iesi din incurcatura. Mie nu mi-e somn, da' mi-e o lene si ar trebui sa mai starng prin casa ca e aproape haos, doar ca mi-am pierdut cheful pe undeva (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) I-am zis sotului meu ca vreau sa imi iau cartea cu confesiunile unei neveste lenese si ma intreaba da la ce sa ti-o iei ca o stii deja bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si eu ii zic ca tre' sa mai aprofundez problema. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Va puneti la somn? Dormiti si dupa-amiaza? Nu vedeti ce zi frumoasa e, cum sa dormiti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu o sa ma duc sa im iau flori, ca cele din vaze s-au ofilit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu am luat ieri ca sa am motiv sa ies si azi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Am si eu un of azi, ca de fiecare data in ultimul timp, observ. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma enerveaza ca am fumat prea mult ieri. Nu vreau sa fac din asta un obicei.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Frumos, Maat.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ce flori? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 11:20 PM |
|