![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Deci nu sunt eu nebuna, si la voi arata ceasul ciudat :)
Neata :-* |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Ieri: tentativa de mers in parc la IOR unde cica ar fi iesit iarba si alergau inorogi pe insulita :-X
Ieri mai tarziu: tentativa esuata :'( Cata77 nu cred ca vad nici azi parcul :-X |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Am trecut la ora pe stil american, asta e cu ceasul :P. Acum, nu ma intrebati unde in State...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Da...dar eu vreau pe stil est european... ca ma :-X de tot...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Fiind diferenta de 7 ore, probabil aaa, cu NY is 6 ore diferenta, 10 cu Seattle, deci pe undeva la mijloc. :hohote: Ora lu' Nastase, zeci de case.
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
si un bloc :fluierat:........
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Cred ca e Chicago. :P As vrea eu...ca si asa traiesc de 5 ani pe 2 continente... :'(
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
:D Ma bucur ca Dia a "bulit" jucaria :hohote:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
bunaa!! ce face lumea pe aici?? io la munca cu drag si spor ca intodeauna:D
:-* :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu zic ca suntem prin New York :D
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:19 PM |
|