![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
O noapte buna si vise frumoase va doresc!
Ne vedem maine(sper)! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dupa gateala de duminca, am iesit si eu cu al meu la plimbare in Cotroceni. Nu am facut poze, dar tare rau imi pare. Am vazut o multime de case de vis, oameni frumosi, in general in varsta, muuulte pisici si, aprop de visul lui Lexxie, magnolii infloriti! Au niste flori superbe!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Chiar merita o plimbare pana acolo, nici nu mi-a venit sa cred ca exista asa oaza in Bucuresti... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc pentru urari! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si eu am avut parte de-o zi minunata, chiar daca vremea e mai mult decat uracioasa la noi, frig si lapovita. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Eh, la noi cearta dureaza cateva minute, eu fac urat tare si dupa aceea imi trece instantaneu. Iar Mr. kalua ma stie de nebuna. Si eu mai stiu ca cu cearta nu rezolv nicio problema, dar simt ca daca nu ma racoresc s-ar intampla lucruri foarte urate. (IMG:style_emoticons/default/fool.gif) angel, wow, cum de-ai ajuns la performanta asta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa fie de bine! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Daa se eschiveaza Angel..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu vrea sa dea nimic din casa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei na, o fi si el unul cu doi ochi, doua brate si doua picioare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar ma gandesc ca tre' sa fie destept si cu niscvai umor negru in sange de-si pierde anjelu' vremea cu el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si-o mai avea niste calitati ascunse care nu se discuta in public. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Noapte buna si o zi de luni cat mai usoara.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ei na, o fi si el unul cu doi ochi, doua brate si doua picioare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar ma gandesc ca tre' sa fie destept si cu niscvai umor negru in sange de-si pierde anjelu' vremea cu el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si-o mai avea niste calitati ascunse care nu se discuta in public. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Well, si eu le vreau pe astea plus alte cateva. No wonder sunt most of the time singura. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Fannyyyyyy (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) OMG ce frumos
eu vreau sa hibernezzzz sa ma ciupeasca cineva cand o fi si la noi ca-n martie-n Herastrau. am o depresie care-mi bate pe la usi si ferestre si-o cheama baba Iarna peste week-end am avut niste amici in vizita, am vorbit mult, treaba nu prea am facut si-acu-s cam obosita. Mi-am adus de lucru acasa si n-am apucat sa citesc nimic. Well vorba aia 'mai e si maine o zi' (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) noapte buna si-o saptamana vesela va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) angel (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Kalua am ascultat cei 2 idoli, baiatul e fain, dar fata are o voce de mi s-a facut pielea de gaina ..wow!!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo de tipa aia, aseara tipa fiica-mea la mine sa ies repede din bucatarie, tatal tipei, romanul, avea o pancarta cat Casa Scanteii pe care scria numele ei si ROMANIA. N-am inteles in primul moment de ce, dar am mai studiat problema (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si-am ajuns la concluzia ca tipu-i destept: probabil vrea astfel sa animeze lume originara din tara sa sune pentru fiica-sa.
Dieter Bohlen (vi-l aduceti aminte? Tipul de la Modern Talking (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) e mare si tare in juriu si-a criticat-o aseara ca nu canta ca una de 16 ani, ci ca una de 40. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Linda ieri: <object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Twqk_Ah-KJA&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Twqk_Ah-KJA&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> Iar tipul a cantat aseara Same Mistake, un rahat in original (parerea mea), in varianta lui Thomas mi-a placut. <object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/08QTcYq-PIc&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/08QTcYq-PIc&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
de data asta mi-a placut mai mult baiatul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
faina faza cu pancarta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 04:44 AM |
|