IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1499 1500 1501 1502 1503 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Teocris
post Mar 23 2008, 09:58 PM
Post #15001

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

O noapte buna si vise frumoase va doresc!
Ne vedem maine(sper)!
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Mar 23 2008, 09:59 PM
Post #15002

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dupa gateala de duminca, am iesit si eu cu al meu la plimbare in Cotroceni. Nu am facut poze, dar tare rau imi pare. Am vazut o multime de case de vis, oameni frumosi, in general in varsta, muuulte pisici si, aprop de visul lui Lexxie, magnolii infloriti! Au niste flori superbe!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Chiar merita o plimbare pana acolo, nici nu mi-a venit sa cred ca exista asa oaza in Bucuresti...

+Quote Post
kalua
post Mar 23 2008, 10:13 PM
Post #15003

Musafir

Multumesc pentru urari! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si eu am avut parte de-o zi minunata, chiar daca vremea e mai mult decat uracioasa la noi, frig si lapovita. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Eh, la noi cearta dureaza cateva minute, eu fac urat tare si dupa aceea imi trece instantaneu. Iar Mr. kalua ma stie de nebuna. Si eu mai stiu ca cu cearta nu rezolv nicio problema, dar simt ca daca nu ma racoresc s-ar intampla lucruri foarte urate. (IMG:style_emoticons/default/fool.gif)

angel, wow, cum de-ai ajuns la performanta asta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa fie de bine!

+Quote Post
Cindy
post Mar 23 2008, 10:19 PM
Post #15004

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Daa se eschiveaza Angel..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu vrea sa dea nimic din casa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 23 2008, 10:28 PM
Post #15005

Musafir

Ei na, o fi si el unul cu doi ochi, doua brate si doua picioare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar ma gandesc ca tre' sa fie destept si cu niscvai umor negru in sange de-si pierde anjelu' vremea cu el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si-o mai avea niste calitati ascunse care nu se discuta in public. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 23 2008, 10:39 PM
Post #15006

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Noapte buna si o zi de luni cat mai usoara.

+Quote Post
Cindy
post Mar 23 2008, 11:01 PM
Post #15007

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(kalua @ Mar 24 2008, 12:28 AM) *
Ei na, o fi si el unul cu doi ochi, doua brate si doua picioare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar ma gandesc ca tre' sa fie destept si cu niscvai umor negru in sange de-si pierde anjelu' vremea cu el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si-o mai avea niste calitati ascunse care nu se discuta in public. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

Well, si eu le vreau pe astea plus alte cateva. No wonder sunt most of the time singura. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cleo
post Mar 23 2008, 11:25 PM
Post #15008

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Fannyyyyyy (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) OMG ce frumos
eu vreau sa hibernezzzz
sa ma ciupeasca cineva cand o fi si la noi ca-n martie-n Herastrau.
am o depresie care-mi bate pe la usi si ferestre si-o cheama baba Iarna

peste week-end am avut niste amici in vizita, am vorbit mult, treaba nu prea am facut si-acu-s cam obosita. Mi-am adus de lucru acasa si n-am apucat sa citesc nimic. Well vorba aia 'mai e si maine o zi' (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

noapte buna si-o saptamana vesela va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

angel (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Kalua am ascultat cei 2 idoli, baiatul e fain, dar fata are o voce de mi s-a facut pielea de gaina ..wow!!!

+Quote Post
kalua
post Mar 23 2008, 11:59 PM
Post #15009

Musafir

Apropo de tipa aia, aseara tipa fiica-mea la mine sa ies repede din bucatarie, tatal tipei, romanul, avea o pancarta cat Casa Scanteii pe care scria numele ei si ROMANIA. N-am inteles in primul moment de ce, dar am mai studiat problema (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si-am ajuns la concluzia ca tipu-i destept: probabil vrea astfel sa animeze lume originara din tara sa sune pentru fiica-sa.
Dieter Bohlen (vi-l aduceti aminte? Tipul de la Modern Talking (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) e mare si tare in juriu si-a criticat-o aseara ca nu canta ca una de 16 ani, ci ca una de 40. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Linda ieri:
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Twqk_Ah-KJA&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Twqk_Ah-KJA&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Iar tipul a cantat aseara Same Mistake, un rahat in original (parerea mea), in varianta lui Thomas mi-a placut.
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/08QTcYq-PIc&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/08QTcYq-PIc&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

+Quote Post
Cleo
post Mar 24 2008, 12:07 AM
Post #15010

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

de data asta mi-a placut mai mult baiatul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
faina faza cu pancarta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1499 1500 1501 1502 1503 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th August 2025 - 04:44 AM