![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata fete cucuiete!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Neata! Azi fac 1 an de casnicie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
neata!
Nimphe...mult inainte! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) eu iau micu dejun, si plec sa platesc facturi..apoi la facultate (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
La multi ani Nimphe !
Zile senine si bucurie va doresc! Cum sarbatoriti? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
La multi ani, Nimphe (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Multam pt urari, frumoaselor! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Vom merge la un restaurant nou. Cadourile ni le-am dat deja, de ieri. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La multi ani, Nimphe! Sa-i insutiti!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata
Aniversare placuta Nimphe! Kalua, ai si nu ai dreptate sa stii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si ca sa nu incurajez speculatiile va dau asa un minim de detalii dupa care o sa intru in silentio stampa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Are doua maini, doua picioare da.....si in rest e complet altfel decat probabil v-ati astepta sa fie unul cu care mi-as pune eu mintea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E sweet si romantic, pot sa ma bazez pe el pt orice chestie, are o rabdare fara margini cand vine vorba de mine, imi intelege nevoia de spatiu si timp al meu, ma face sa ma simt cea mai importanta femeie de pe pamant...si se uita la mine cu privirea aia de copil care a descoperit cadourile sub brad in dimineata de Craciun. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Momentan e exact ce am nevoie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
OMG, Angeldust!!! Vezi ca suna a indragosteala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 06:41 AM |
|