![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
si am uitat sa mentionez ceva : e oltean (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nu ca as avea eu vreo problema cu asta , dar tata ma dezmostenteste sigur daca afla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Angel, sa fie intr-un ceas bun!
Si al meu e oltean (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Suna bine, angelu'. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Sper sa fie sa fie in stare sa nu te plictiseasca dupa un timp. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nimphe, multi ani fericiti in continuare! Eu am liber azi! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce mistooo de tine!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Moaaaa! Olteni? Ati patit-o! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma ustura gitul pina in urechi! Ieri am gatit cu toate geamurile deschise si cred ca am stat in curent! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Multi ani fericiti, Nimphe! Si eu sunt tare fericita, azi ne-am achitat masina si poimaine o ridicam! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) Sper sa mai pot dormi pana atunci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Sa o purtati sanatosi! Ce culoare are?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
gri inchis...nu prea am avut de ales dar pana la urma am constatat ca i se potriveste cel mai bine...normal! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E un ford focus
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Nimphe, La multi ani fericiti!!! si frumosi!
Sa stapaniti sanatosi masina, Altheea. Di, sper sa-ti treaca repede, sa nu te chinui cu vreun virus... Vad ca a inceput sa dea inapoi la mine acum (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Maaai, Angel, pai suna interesant ce spui tu! sa fie intr-un ceas bun! Eu am vazut multe cupuri faine intre ardeleani si olteani Daca te vede tatal tau fericita ii trece supararea precis! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 06:39 AM |
|