![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
'na ziua!
Eu acum daca va doresc tot ce v-au urat fetele inainte se pune ca m-am luat dupa Fanny? Ei si ce! Sa aveti parte de tot ce va trebe! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Maat, un pupic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sa te faci bine!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai, fetelor, m-am ingrozit cand am vazut pe hi5 pseudocontul unor profi de la noi din scoala; niste elevi care probabil aveau poze cu ei in diverse ipostaze sau facute la ora le-au creat cont cu numele lor adevarat si ce magarii au putut sa scrie, m-am cutremurat. Nu stiu ce simt al umorului ar trebui sa am, unele chestii erau funny, insa daca ma trezesc si eu maine-poimaine cu asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)
exemplu |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La Jermania este site + forum pentru elevi (plus parintii lor) despre profesori. Scrie si de bine si de rau. Si amuzant, dar si chestii foarte serioase. Si-ntotdeauna se vor gasi unii care sa sa si-o bage si nu stiu ce sa mai faca, indiferent de cum e profesorul.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu n-am simtul umorului cand e vorba de chestii privind reputatia si demnitatea unei persoane. Mi se pare normal sa mai si glumesc in privinta unor defecte ale mele sau ale prietenilor apropiati, dar sa iau in ras munca sau personalitatea cuiva care isi toaca mintile sa ma invete/ ajute... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca ne place noua ori ba, asta-i situatia. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si trebuie sa recunosc ca inca mai exista pretutindeni profesori care nu-si au locul la catedra. Iar aici se pare ca s-a imbunatatit situatia de cateva ori bune prin forumul cu pricina. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Dar problemele au fost puse cu cap si fara a jigni pe nimeni.
Apropo, ieri povestea taica-meu cum a luat o bataie printr-a II-a cu nuielusa pe maini (de sus pana pe palme), dupa o saptamana era totul plin de puroi. Si el, pentru ca se stia ca musca pe caciula (avea doua colege al caror tata era cocosat si la o "cearta" cu alea le-a facut "fiice de cocosat" (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , alea au raportat acasa si tatal lor la invatator), n-a zis nici pas si si-a ascuns bratele pana cand au observat parintii... |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pe vremuri educatia era alta. N-are sens s-o mai discutam. Acum, insa, cand copii stiu ca nu-i normal sa fie loviti de parinti sau profesori, dar au uitat ca le datoreaza respect, ascultare si incredere. Asta mi se pare tragic...
La noi, in Romania, tot apar de doi ani incoace filmulete facute cu telefonul mobil cum se bat si se injura in clasa profesori cu elevi si vieversa si copii intre ei. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu vorbesc de mahalagisme de-astea care fireste nu sunt normale.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
acum e mult mai simplu datorita internetului sa faci misto de profesori si nu numai, azi poza pe hi5, maine pe un site de matrimoniale sau cine mai stie ce le vin in minte (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mah...lor li se pare f funny banuiesc si de cele mai multe ori nici nu cred ca e ceva personal cu proful in cauza. Si mai mult ca sigur nu sunt constienti de implicatii si repercursiuni. E pentru ei mai mult o metoda de a arata cat de cool sunt ei. Ceva de genul "iote..ce pagina i-am facut lu profu ala nesuferit. Am I cool or what?"
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 08:54 PM |
|