IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1507 1508 1509 1510 1511 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Teocris
post Mar 25 2008, 12:42 PM
Post #15081

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Fetelor, va salut din mers (IMG:style_emoticons/default/dog.gif)
Am atatea de facut... Nu mai razbesc!
Va pup!
Fetele bolnavioare, ia sa faceti voi bine sa va insanatositi repede! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Mar 25 2008, 01:36 PM
Post #15082

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

daaaa si sa va zic..
incep cu zborul cu avionul care m-a fascinat pur si simplu! m-am simtit in lumea mea intre nori.zbor bun fara peripetii la dus. Alta situatie a fost la intors, cand a fost furtuna de pe lume,am vazut 2 fulgere oprindu-se in aripa avionului pe partea pe care stateam eu, avionul ziceai ca merge pe macadam, si capitanul dupa vreo jumate de ora s.a gandit sa ne linisteasca in legatura cu acele fulgere.
aterizarea a fost iar interesanta, pentru ca aproape de pamant a inceput sa se balanseze, si am zis ca o sa aterizam in aripa stanga. evident cea de pe partea pe care stateam eu. am facut ca o mingiuta pe pista, dar am aterizat in aplauzele calatorilor! foarte interesant.
Cat despre sudul Italiei...ce sa va zic?
i'm totally in love!
Regio Calabria este extraordinara! o sa pun poze in cazul in care se descarca la topicul cu pricina. inclusiv cu ficusii giganti!
si restul de poze o sa le pun pe grup... nici nu stiu ce sa va zic!
a zis Kalua cam ce as fi zis si eu!
ma duc sa vad daca s-au descarcat pozele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
3A
post Mar 25 2008, 01:43 PM
Post #15083

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Maat, sanatate! te doare in gat? pala la urma in afara de nurofen, eu am pus sare calda pe piept si s-au mai domolit durerile.
Vreo 3 zile tot te tine... Sanatate multa! si da-i cu ceaiuri si supitze (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Sanatate Rozy!

Frumoos, Albi! Abia astept sa vaz poze!

o zi buna la toata lumea!

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 25 2008, 01:49 PM
Post #15084

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Nu din palme asgaard aveau un cantar minune cu nus ce sezori ca am intrebat si eu de unde stie cantarul sau ce raport face de iese procentul ala de grasime. Nu te teme ca eu i-am taiat craca cu vandutul si am fost tare sceptica fata de produse, a fost un fel de schimb eu aflu ce ma intereseaza si ea mi-a prezentat despre ce e vorba , da' nu f. detaliat ca a vazut ca n-are cu cine. Oricum ma gandesc sa-mi fac si analiza la colesterol sa vad cum stau.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Mar 25 2008, 01:51 PM
Post #15085

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

am venit si eu aici sa ma vait ca ma dor picioarele de la tocuri (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si sa ma bucur ca matushica mea medeea2004 a revenit pe forum (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Maat, daca ai si tuse, neaparat sa iei Baraka, sunt super super bune.

+Quote Post
happyCat
post Mar 25 2008, 02:50 PM
Post #15086

Musafir

Referitor la ce zicea albinuza de aterizarea avionului... faza cu aplauzele calatorilor mie mi se pare cam jenanta, pentru ca numai romanii bat din palme la aterizare. Si ceilalti calatori care nu sunt romani se uita cu niste priviri....
Eu ultima data cand am zburat catre Bucuresti am crezut ca mor de rusine, pentru ca in avion majoritatea erau romani, si din aia care se vedea ca n-au mai fost in avion in viata lor. Tot apasau pe butoane pe acolo aiurea, plus ca, de indata ce aterizeaza avionul ii auzi cum isi desfac centurile de siguranta si se mai si ridica din picioare, astfel incat trebuie de fiecare data atentionati sa stea jos, sa isi puna centurile la loc, etc... Cand asteapta sa se imbarcheze in avion se bulucesc de parca ar pierde autobuzul.
Si lista poate continua...

+Quote Post
Cleo
post Mar 25 2008, 02:55 PM
Post #15087

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

chintesenta scurteaza-le! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
eu tocuri prea inalte nu port dar fara nici atat, am senzatia ca merg pe calcaie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

'neata girlies

Di fa-te bine c-o venit primavara (la voi).

asa m-ati topit cu excursiile voastre italiene ca trebuie neaparat s-ajung si eu pe vreundeva anu' asta. Avem un program atat de aiurea incat nu putem sa ne luam o saptamana impreuna (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si deci nici planuri nu prea avem

la noi (desi sint -10 grade, munti de zapada peste tot unde intorci capul) miroase a primavara ...iahuuu (IMG:style_emoticons/default/finger.gif)

+Quote Post
lxn
post Mar 25 2008, 02:57 PM
Post #15088

Musafir

Trec si eu in fuga mare, am multa treaba, insa nu puteam sa nu trec sa va urez o zi buna. (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)

Am zbughit-o (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)

+Quote Post
aaerdna
post Mar 25 2008, 05:48 PM
Post #15089

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 3,392

Seara!Vin si eu cu un cockteil pt.noi asa,sa mai stam la o barfa si un suc natural pentru Maat,sa se faca bine cat mai repede.Ce mai e nou?Vreo barfa ceva?
(IMG:http://www.blissism.com/weblogpix/trip0304/thailand/image/cocktail.jpg)
Uite Maat sucul:
(IMG:http://www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/original/suc_de_portocale.jpg)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Mar 25 2008, 06:20 PM
Post #15090

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

eu vin cu arahide in cioco, dar fara barfa ca n-am gasit inca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1507 1508 1509 1510 1511 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th August 2025 - 09:17 PM