IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1508 1509 1510 1511 1512 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Mar 25 2008, 06:23 PM
Post #15091

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Ce barfa! Interesul muierilor e pentru ciucalata! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Pune-le pe masa sa le vedem! Deja ma ling pe mustati ca un pisoi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hellau tuturor!
Go to the top of the page

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Mar 25 2008, 06:28 PM
Post #15092

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

luati-le pe toate, sa nu mai vad dulciuri in fata ochilor ca mananc pana mi se face rau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 25 2008, 06:31 PM
Post #15093

Musafir

Eu imping fuga acasa, acum cat tocmai nu ninge sau ii trage-o lapovita. Frig (vreo -3 grade azi dimineata) si vant, urat tare. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Mar 25 2008, 07:16 PM
Post #15094

Musafir

Va salut si eu dragutelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Multa sanatate fetelor racite si o seara buna tuturor!
Bine ai revenit Albi. Si tu si Kalua mi-ati facut pofta de concediu. Mai am de asteptat pana pe 25 aprilie.
Miss, sunt tot felul de curente din astea care circula si prin Bucuresti. Care mai de care mai cunoscute. Am luat si eu cateva plase in trecut (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Cel mai bun doctor pentru corpul tau esti tu.
Apropo de faza cu avionu', nu mai retin dac-am mai spus-o pe aici: cand ma intorceam cu colegele de la Paris in avion erau si un f cunoscut critic politic cu a lui pereche; langa ei, un nenea cu camasa albastra si putind a transpiratie (cred ca era prima calatorie a lui cu avionul). Pana la urma au vorbit cu stewardesele si i-au mutat de acolo, ca tipa mai avea putin si lesina. Cert e ca si pe colegele mele, care stateau mai aproape, le imbatase mirosul, c-a trebuit sa-si desigileze parfumurile luate din duty-free ca sa mai inspire niste vapori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by roxanica10: Mar 25 2008, 07:20 PM

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 25 2008, 07:29 PM
Post #15095

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Roxi eu m-am dus stiind despre ce e vorba da' eram curioasa sa vad cum stau cu grasimile, oricum a 2-a oara nu ma mai prind nici unii. Tot ziceam ca tre' sa mai reduc din dulciuri si din cantitatile de mancare zilnice, no acum am un impuls, anw tre' sa ma duc sa-mi fac colesterolul sa vad cam cum stau for real, ca doctorita mea de familie care e cu pluta printre altele, a zis ca sunt prea tanara (io m-am uitat crucis si am zis ca cu prima ocazie cand gasesc al doctor de familie mai meserias asa ii dau verde) ca sa-mi fac si colesterolul cand mi-am facut analizele alea gratuite.

This post has been edited by misssn7: Mar 25 2008, 07:38 PM

+Quote Post
kalua
post Mar 25 2008, 07:33 PM
Post #15096

Musafir

Tot apropo de faza cu avionul: la sfarsitul asta de saptamana doua avioane nemtesti au trebuit sa faca un popas in Polonia si sa dea jos cate un pasager: o data un rus beat care facea urat si zicea ca-i terorist, a doua oara un neamt beat care facea pe nebunul.
Si-nca o chestie urata de tot care s-a intamplat ieri sau alaltaieri: cineva a aruncat o bucata mare de trunchi de copac de pe un pod peste autostrada. Si-a nimerit intr-o masina, a omorat-o pe tipa de langa sofer. Sotul ei conducea si cei doi copii, de 7 si 9 ani, erau pe bancheta din spate, ceilalti n-au patit nimic. Inca nu l-au prins pe nebunul care-a comis fapta.

+Quote Post
Cleo
post Mar 25 2008, 07:37 PM
Post #15097

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(kalua @ Mar 25 2008, 01:33 PM) *
Si-nca o chestie urata de tot care s-a intamplat ieri sau alaltaieri: cineva a aruncat o bucata mare de trunchi de copac de pe un pod peste autostrada. Si-a nimerit intr-o masina, a omorat-o pe tipa de langa sofer. Sotul ei conducea si cei doi copii, de 7 si 9 ani, erau pe bancheta din spate, ceilalti n-au patit nimic. Inca nu l-au prins pe nebunul care-a comis fapta.

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 25 2008, 07:40 PM
Post #15098

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

OMG ala da nebun, saracii copii au ramas fara mama. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

This post has been edited by misssn7: Mar 25 2008, 07:41 PM

+Quote Post
kalua
post Mar 25 2008, 07:46 PM
Post #15099

Musafir

Groaznic, nu stiu ce poate avea in cap un om cand face asa ceva, urma cea mai mica de creier sigur nu. Poti creea un accident mortal si daca arunci o pietricica de pe-un pod dintr-asta (daca, de ex. crapa parbrizul de la ea), d-apoi ditamai bucatoaia de lemn.
Chiar acum spun la tv despre asta.

+Quote Post
roxanica10
post Mar 25 2008, 07:48 PM
Post #15100

Musafir

Da...urat incident. Imi pare tare rau pentru saraca femeie. Eu am un fix cu legea compensatiei...asa ca poate va functiona si-n acest caz. Ma gandesc poate totusi i-a scapat si n-a aruncat intentionat.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1508 1509 1510 1511 1512 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th August 2025 - 11:15 PM