![]() ![]() |
Apr 8 2007, 07:45 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
diana....eu de vineri tot dorm...si zau daca mai pot...
am atata energie incat de dimineata m am trezit la 7 si 15 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 8 2007, 08:33 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Of, ce noroc pe voi! Cand o sa am si eu timp sa dorm? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Apr 8 2007, 08:36 PM
|
|
Musafir |
Eu voi dormi maine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si voi sta cu picioarele-n sus si nu voi face nimic.
Inafara de niste calcat mai pe seara. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 9 2007, 09:27 AM
|
|
Musafir |
Adevarat a inviat Diana! Eu azi am planuri mari. Vreau sa-mi pun sifonierul in ordine, ca nici acum n-am apucat sa desfac toti sacii cu rufe, adusi de la mami. Treaba asta n-am mai avut cum s-o fac inainte de Paste, pentru ca au fost altele prioritare, care se vedeau...macar la sifonier trag usa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
La pranz, cred ca o sa iesim cu nasii la restaurant, desi eu am frigiderul plin de mancare. Pe parcursul zilei o sa am si ceva de rezolvat pentru la serviciu si tema la franceza. Sa vedem cat chef voi avea de aceste ultime treburi. Kalua, si eu am de calcat.... draperia de la dormitor, ca am pus decat perdeaua. |
|
|
|
| fortelady |
Apr 9 2007, 11:52 AM
|
|
Musafir |
salutare fetele!
eu ma pregatesc sa imi spal masina, cu cateii dupa mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) o sa iasa circ ca sunt innebuniti sa ne jucam cu apa |
|
|
|
Apr 9 2007, 07:54 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
helau gagicile!!!1
ce faceti voi??? io de abia am aterizat printr-o casa. am fost undeva la munte aproape de Moeciu. fu tare bine!!! acum is tot la munte la prietena mea. si maine o dimineatza o iau din loc inspre galati. cand o sa am timp o sa pun poze sa ma vedeti in toata splendoarea mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) v-am tzucat!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
Apr 10 2007, 08:52 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) de ce s-a terminat vacanta??
|
|
|
|
| fortelady |
Apr 10 2007, 09:25 AM
|
|
Musafir |
neatzaaaaaaaaa
|
|
|
|
Apr 10 2007, 09:41 AM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Neata!
Vreau acasa! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
| kalua |
Apr 10 2007, 09:46 AM
|
|
Musafir |
Of, ca nu se mai termina saptamana asta de lucru! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Oare-o fi venit Monicutza noastra? Sunt curioasa dac-a fost duminica la Papa. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 09:04 PM |
|
|