IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1510 1511 1512 1513 1514 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Master of Norule...
post Mar 26 2008, 11:14 AM
Post #15111

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Cand nu-ti place job-ul e bine sa-l schimbi cat mai repede. Multa bafta Chintesenta.
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Mar 26 2008, 11:35 AM
Post #15112

Musafir

buna dimi.eu azi nu servesc scoala,am hotarat sa stau acasa sa-mi fac o tema in Multisurf (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
aa....aseara am fost la colegu'....am mancat pulpe la cuptor,am mancat praji,baut bere si ne-am uitat la film. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
ce pot sa zic...face totul pt confortul persoanei de langa el...intr-o zi o sa faca o femeie fericita...numai ca nu o sa fiu eu aia (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 26 2008, 11:43 AM
Post #15113

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Io-s tot bolnava,. Ma duc inapoi in pat.

+Quote Post
Teocris
post Mar 26 2008, 11:47 AM
Post #15114

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

La doctor ai fost?
Ai luat ceva pilule?

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Mar 26 2008, 12:10 PM
Post #15115

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

multam de urari, dupa amiaza am interviul. acum ma seaca o alta problema existentiala (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) imi trebuie urgent niste bani, am uitat pinul de card si nu pot nici sa ii scot din cont pentru ca mi-am pierdut buletinul si nu am decat o copie a lui (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am venit acasa si m-am apucat de rascolit, poate poate gasesc hartoaga cu pinul :| inca 4 ore pana la salariu :|

+Quote Post
Diana.
post Mar 26 2008, 12:21 PM
Post #15116

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

la doftor imi fac acu curaj sa ma duc. am o stare de adinamie naspa si tre sa ma spal si sa ma imbrac si pare un capat de tara...

chinte, cu certificatul de nastere ? ca si ala e ok si are si cnp ul pe el?

... ma duc sa ma spal si sa ma imbrac si o tai la doctor. mi-i prea rau sa mai stau sa astept sa imi treaca

+Quote Post
angeldust
post Mar 26 2008, 12:27 PM
Post #15117

Musafir

Cel mai sigur este sa mergi la banca , sa le explici situatia si sa intrebi cum poti face sa scoti banii. Ca fiecare banca are politica ei. Dar cel mai sigur ar fi sa iti amintesti pinul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sau la noi la firma am putut intr-o luna sa iau banii direct in mana, dar am anuntat din timp ca nu am card si nah..s-a putut.

Insanatosire grabnica Maat!

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Mar 26 2008, 12:32 PM
Post #15118

Membru de Onoare

incredibil, nu-mi vine sa cred ca sunt atat de fraiera, imi vine sa imi trag 2 palme. n-am cum sa imi amintesc pinul, nu am folosit cardul ala de peste un an de zile, era un card de credit la care apelam doar in situatii de urgenta. mi-au mai blocat mie un card in ATM ca am gresit pinul mai demult. apoi toate pinurile de la carduri le-am bagat in telefonul care mi-a fost furat anul trecut (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ii sun pe astia de la banca sa vad ce pot face, macar sa nu bat drumul degeaba.

+Quote Post
albinuza
post Mar 26 2008, 12:33 PM
Post #15119

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Maat uscheala la doctor daca e chiar asa de rau!!
eu am chef sa fug in padure. nu am chef de munca nici daca ma tai cu lama.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
dar am o stare generala buna, asa ca o sa trec si peste asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pupicei!
bafta la interviu chinte!!

aa imi spuneti si mie unde e partea cu ochelarii?

stiu ca.s vaca da' chiar nu am timp sa caut!

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Mar 26 2008, 12:38 PM
Post #15120

Membru de Onoare

am rezolvat-o mai simplu, imi da o prietena pana diseara cand voi fi luat deja salariul. ar trebui sa imi fie invatatura de minte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1510 1511 1512 1513 1514 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th August 2025 - 07:32 AM