![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cand nu-ti place job-ul e bine sa-l schimbi cat mai repede. Multa bafta Chintesenta.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna dimi.eu azi nu servesc scoala,am hotarat sa stau acasa sa-mi fac o tema in Multisurf (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
aa....aseara am fost la colegu'....am mancat pulpe la cuptor,am mancat praji,baut bere si ne-am uitat la film. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) ce pot sa zic...face totul pt confortul persoanei de langa el...intr-o zi o sa faca o femeie fericita...numai ca nu o sa fiu eu aia (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io-s tot bolnava,. Ma duc inapoi in pat.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
La doctor ai fost?
Ai luat ceva pilule? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
multam de urari, dupa amiaza am interviul. acum ma seaca o alta problema existentiala (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) imi trebuie urgent niste bani, am uitat pinul de card si nu pot nici sa ii scot din cont pentru ca mi-am pierdut buletinul si nu am decat o copie a lui (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am venit acasa si m-am apucat de rascolit, poate poate gasesc hartoaga cu pinul :| inca 4 ore pana la salariu :|
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
la doftor imi fac acu curaj sa ma duc. am o stare de adinamie naspa si tre sa ma spal si sa ma imbrac si pare un capat de tara...
chinte, cu certificatul de nastere ? ca si ala e ok si are si cnp ul pe el? ... ma duc sa ma spal si sa ma imbrac si o tai la doctor. mi-i prea rau sa mai stau sa astept sa imi treaca |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cel mai sigur este sa mergi la banca , sa le explici situatia si sa intrebi cum poti face sa scoti banii. Ca fiecare banca are politica ei. Dar cel mai sigur ar fi sa iti amintesti pinul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sau la noi la firma am putut intr-o luna sa iau banii direct in mana, dar am anuntat din timp ca nu am card si nah..s-a putut.
Insanatosire grabnica Maat! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
incredibil, nu-mi vine sa cred ca sunt atat de fraiera, imi vine sa imi trag 2 palme. n-am cum sa imi amintesc pinul, nu am folosit cardul ala de peste un an de zile, era un card de credit la care apelam doar in situatii de urgenta. mi-au mai blocat mie un card in ATM ca am gresit pinul mai demult. apoi toate pinurile de la carduri le-am bagat in telefonul care mi-a fost furat anul trecut (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ii sun pe astia de la banca sa vad ce pot face, macar sa nu bat drumul degeaba.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Maat uscheala la doctor daca e chiar asa de rau!!
eu am chef sa fug in padure. nu am chef de munca nici daca ma tai cu lama.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) dar am o stare generala buna, asa ca o sa trec si peste asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pupicei! bafta la interviu chinte!! aa imi spuneti si mie unde e partea cu ochelarii? stiu ca.s vaca da' chiar nu am timp sa caut! |
|
|
![]()
|
|
am rezolvat-o mai simplu, imi da o prietena pana diseara cand voi fi luat deja salariul. ar trebui sa imi fie invatatura de minte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 07:32 AM |
|