![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
V-am pupat! fug ca la 1 jumate ne luam in primire masinuta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) oleeeeee!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Altheea, sa pui o poza cu mandretzea!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu, superbe pozele cu Bega. mamaaaa, ce amintiri mi-ai trezit!
mai pune poze (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) and (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
fost la doctor. Cacat batul. Nu`s ce viroza cu nevralgie arnold. sint contagioasa. tre sa iau buline (cam v`un pumn ) si sa minc de 3 ori pe zi si sa stau in casa. Nu am voie afara. shit!
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Foarte bine ca ai fost!
Nu mai era de stat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ai grija de tine! Inseamna ca vei avea mai mult timp sa stai de vorba cu noi(din pat bineinteles!) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fost la doctor. Cacat batul. Nu`s ce viroza cu nevralgie arnold. sint contagioasa. tre sa iau buline (cam v`un pumn ) si sa minc de 3 ori pe zi si sa stau in casa. Nu am voie afara. shit! bine ca ai fost la doctor lasa ca 3 zile trec repede bine ca nu ti a interzis sa stai la calc , pt mine cel putin asta ar fi pedeapsa cea mai mare (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) putina energie pozitiva de la mine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
shit!!!
da cum te-ai pricopsit cu asa ceva?? fa-te bine repede!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si io era sa racesc ieri dimineata! imi curgeau ochii asaaa si-mi venea sa stranut! dar a fost alarma falsa. de fapt nu. am fost racita. ca la mine cam asta inseamna sa fiu racita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
pai nu poci sa stau numa in pat ca innebunesc; ma mai ridic de pe canapea si mai vin la lap.
e a 3 a zi si imi era tot rau, deci nu putea trece de la sine, febra sub 38 jumate nu a scazut, deci era musai medic. plus ca e la 100 de metri policlinica; mai mult a fost asteptarea decit drumu si consultatia in sine. e contagioasa, probabil o persoana pe linga care am stat pe la vreun rind era bolnava sau purtatoare. asta e. ... oricum cu ocazia asta am aflat ca nu am mai fost bolnava de 4 ani. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Arnodu' ala e un nerv important la capatana din cate-mi aduc aminte. Asa ca ai grija de tine si nu fa pe eroina maine-poimaine, cand zici tu ca te simti mai bine. Sanatate multa! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Altheea (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) po-ze! po-ze! |
|
|
![]()
|
|
da, nervu` arnold e nevu` spinal si e in capatina...
ARNOLD (NEVRALGIE A LUI) Leziune dureroasa a nervului mare al lui Arnold. Cauze - O nevralgie a lui Arnold survine, in general, spontan, dar uneori ea este provocata de o presiune locala sau de anumite miscari ale capului. Atunci cand durerea este continua, trebuie cautata o cauza locala (leziune cervicala superioara sau leziune cervico-occipitala, de exemplu). Simptome si semne - Nevralgia lui Arnold se manifesta printr-o durere care, plecand din partea de sus a cefei, iradiaza pana in varful capului. Cu intensitate mare, asemanatoare junghiurilor sau arsurilor, aceasta durere poate fi intermitenta sau continua. Tratament - Analgezicele si antiinflamatoarele sunt rareori eficace. O infiltratie locala de corticosteroizi sau de novocaina usureaza durerile pacientului in general, dar uneori doar temporar. Fetele, saru mina de urari. ma duc in pat. see you later ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 08:44 PM |
|