![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
'Neata la toata lumea!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Va doresc sa treceti cu bine peste ziua de joi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna! Sanatate maxima pentru Di si Lxn! Sa va faceti bine cat mai repede dragutelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Neata! Sunt rupta de somn si peste juma de ora am sedinta de conducere. Vruuum!
|
|
|
sora_cuiva |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna tuturor si bine v-am regasit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sunt user destul de vechi (candva "medeea2004", cine stie daca isi mai aminteste careva de mine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) revenita pe forum in haina noua (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Buna sora! Nu te stiu dar am auzit de tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
si am vazut pozele cu buburuza ta scumpa! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai de ce inca un nick? Cu ala vechi ce s-a intamplat?
Am citit acum la probleme cu forumul. Nu prea merge sa stergem asa la nickuri cand ni se nazare, daca iti merge din nou nickul vechi de ce nu il folosesti pe ala? Sa vedem ce zice Maat. |
|
|
sora_cuiva |
![]()
|
Musafir ![]() |
Altheea sper ca numai de bine?! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Angel il am dar vreau o toala noua, chiar am scris Dianei sa-mi dezactiveze/stearga vechiul ID (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
'na ziua!
Spor la trebi si sanatate! |
|
|
![]()
|
|
Altheea sper ca numai de bine?! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Numai de bine, sora! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 07:35 AM |
|