![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ola girls
azi m am trezit cu nasul infundat si ma pisca in gat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mama!
Cred ca in curand intram in carantina (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Insanatosire grabnica pentru bolnavioare! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Tananana! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Plec acasa! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) daca imi aduce colega banii inapoi (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
helau!!!
ce fac fietili? vad ca va imbolnaviti! ce inseamna asta? ia hai insanatosirea!!! eu ce sa va zic? azi zici ca e un adevarat razboi aici! toata lumea tipa(la romani evident), se agita... am nervii in pioneze dar trece si asta!! si am facut poze la mancare!!! acum tre sa mai gasesc si topicul de rigoare!! pupiceiii |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Altheea, sa stapaniti sanatosi masinuta, c-am uitat sa-ti zic.
Albi, te vazui. Sunteti tare frumosi impreuna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi e o zi de cacao. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Nu dau de unul de la IT si am neaparat nevoie de el ca sa pot rezolva o chestie, m-am luat tare de un liferant, dar vad ca nebunia la el merge mai departe cu oameni cu care n-am avut contact pana acum, trebuie sa pregatesc o prezentare (urasc Powerpointul), am vrut sa-mi comand ciocolata vietii mele si impachetatul, trimisul, ma rog, costurile inafara de cioco fac peste 30 euro, sa si-o tina acolo! Dar in rest totul ok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca it's not that bad, Kalua. Dar de unde iti trimit aia ciocolata de costa atat de mult?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cred ca din Patagonia (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Teo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am o prietena care merge acolo iarna asta. Peisajul e feeric
kalua cand te gandesti ca era sa ma infig si eu la o comanda. Ma jupuiau de vie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, bre, in Elvetia, la Zürich. Da-i incolo ca asta-i magarie curata. Las' ca am grija de silueta fara ciucalata aia (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) si-mi face bine si la buzunar, una costa vreo 6,50 euro.
Da-i asa de bunaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si se gaseste fix numai acolo, ca nu-i produsa industrial. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 09:06 AM |
|