![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc mult pentru urarile de sanatate, sa stiti ca am nevoie! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Tin sa precizez ca am luat decizia de a merge azi la medic, dupa ce m-am trezit la 4 dimineata cu nasul infundat si gatul uscat, ma ustura pentru ca am respirat prea mult pe gura. La doctor am aflat ca am rinita toxica medicamentoasa, pe scurt, dependenta de Olynth (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Acum o luna am fost racita si de atunci imi tot pun in nas Olynth pentru ca nu am reusit sa-l desfund cu altceva. Si iata ce am capatat. Am tratament cu 2 tipuri de picaturi si 2 tipuri de pastilute, peste 10 zile merg din nou la control. Si cica as avea "polipii un pic arsi..." (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Diana, tu cum te mai simti? Ai fost la doftor? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si-am scapat si de PowerPoint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Tot ajung eu in Elvetia odata si-odata. Numa-n ciocolaterii o sa stau. Eventual mai vad un munte mai revin la ciocolata si tot asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Daca mi-ar oferi cineva un job acolo m-as muta ..ieri. De cand ma stiu Elvetia e-n mintea mea un loc rupt dintr-un basm. am fabulat destul ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) gata pauza! |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu mai vb de ciucalate ca am o pofta de dulce (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , o sa mi iau niste bomboane alpeliebe mai incolo
lxn de aia nu folosesc eu picaturi tocmai pt ca stiu ca dau dependenta, eu mi am luat niste tinctura de propolis de la plafar si niste decasept si mai vedem maine cum ne prezentam (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , daca nu maine iar merg dupa alte intariri pt raceala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by divi2007: Mar 27 2008, 05:31 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
lxn imi scapa acum numele medicamentului insa stiu ca tata a fost ani de zile cu picaturile dupa el si a scapat cu medicamentul asta. Damn ca nu-mi amintesc! ceva cu T aaahhh (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ...
oricum in rinite se potrivesc f f bine antihistaminice cum ar fi CLaritin, Reactin si ce se mai gaseste pe-acolo. LE sau tratament homeopat. Nu stiu cat de mult s-a mai extins in Romania dar ofera o alternativa grozava la tratamentul alopat |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tratamentul meu consta in: picaturi Pinosol (uleios si mentolat) de 3 ori/zi, picaturi Rhinxyl - numai atunci cand mi se infunda prea rau nasul, Xyzal - o pastila seara si Erdomed - 2 pastile pe zi.
Abia astept sa scap de pacatosenia asta de dependenta, mi-a mancat zilele (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Dragele mele, sa nu va dati cu olynth mai mult de 4-5 zile pentru ca e fooooarte aiurea sa fii dependent de asa ceva, si mai trebuie urmat si tratament sa scapi de el. Cleo, tata a fost dependent cativa ani de Bixtonim, acum e dependent de Olynth de vreun an. Daca-ti amintesti numele pastilelor, sa-mi spui, te rog mult! |
|
|
![]()
|
|
lxn am vorbit cu mama deci: Tavegyl se numea cu substanta activa clemastatin insa nu se mai fabrica
tata din an in paste mai folosteste Symphoral (cu subst activa loratadin) deci Symphoralul a inlocuit Tavegyl-ul (ca efecte) ...si-i tot un soi de antihistaminic |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
cleo, si eu planuiesc sa merg in Elvetia in urmatorii ani. oare intalnesc vacuta mov? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
phuaiii, am si eu o zi! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) stiam eu ca asa va fi, ca in general joia sunt cam fugarita. ma suna si barbatul sa-mi ureze una alta si abia am putut vorbi 5 minute, ca la toti le trebuia ceva exact atunci: colega ma intreba de una-alta, telefonul a sunat de 2 ori, mi-au dat si page! ca la nebuni! (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) si iar anunta ca ninge la noapte. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) nu mult, dar m-am saturaaaaaat!!!! |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc mult, Cleo! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sssalutarrre! vrrrreau sssa vina uikendu' mai rrrepede! Acu daca se poate!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 05:23 PM |
|