![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce-ai patit? Mai devreme erai bucuroasa c-ai scapat de prezentare in PPT. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai n-as mai vrea sa ma duc la trebusoara, as vrea sa dorm dimineata cat imi trebuie, sa-mi beau cafeluta in liniste si tot asa.
Mai ales ca sambata dimineata trebuie sa ma duc la tuns, deci nu pot sa lenevesc in pat dupa pohta inimii. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Te rog nu vorbi de lucru sfinte! Astea se fac doar duminica, da?
|
|
|
![]()
|
|
Mi-a stat inima in loc! Da la televizor ca a murit Pruteanu! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Se pare ca facut stop cardiac. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
OMG l-am vazut saptamana trecuta la TV si era Ok, ce ti-e si cu viata asta. Dumnezeu sa-l odihneasca.
Cine i-o mai trage de maneca pe cei din media si nu numai, care vorbesc incorect? This post has been edited by misssn7: Mar 27 2008, 09:23 PM |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am auzit si eu stirea acum 10 minute, la 61 de ani, a murit tanar. Insa parea mai in varsta, dupa parerea mea. Sa-i fie tarana usoara...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Altheea sper ca numai de bine?! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Angel il am dar vreau o toala noua, chiar am scris Dianei sa-mi dezactiveze/stearga vechiul ID (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nu ai scris nimi si chiar daca scriai, id-ul nou va fi sters. nu se fac tispe iduri dupa cum bate vintul; scrie mare la regulament : cine isi face clone risca BAN. "diana" n-are nici o bligatie sa activeze si dezactiveze iduuri, nu stiu cine te-a lasat sa intelegi asta. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine c-ai aparut (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) ca mi-am facut o gramada de griji.
Cum te simti? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
rau. am crezut ca mor azi.
am dat afara tot ce am bagat in mine, inclusiv pastilele, am febra, acum am mincat putina supa de pui facuta de al meu si am luat patilele. sper sa nu le dau iar afara. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 07:01 PM |
|