IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 151 152 153 154 155 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Apr 10 2007, 09:49 AM
Post #1521

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
divi2007
post Apr 10 2007, 09:54 AM
Post #1522

Musafir

neatza fetele, tusesc si nici cum nu vrea sa plece raceala asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Ala80
post Apr 10 2007, 09:58 AM
Post #1523

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

QUOTE(kalua @ Apr 10 2007, 10:46 AM) *
Oare-o fi venit Monicutza noastra? Sunt curioasa dac-a fost duminica la Papa.

Si eu m-am gandit azi la ea. Abia astept sa ne povesteasca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 10 2007, 01:15 PM
Post #1524

Musafir

Zimtato, cand ne povestesti treaba cu socrii? Eu tot astept... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 10 2007, 02:01 PM
Post #1525

V.I.P.

Scuzati, am avut ceva treaba si nu prea pot sta pe forum. Asa ca urmez un sfat ce mi s-a dat pe mess si scriu in word apoi copiez pe forum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Va sa zica, mergem noi duminica la socrii. Acolo toate rudele lui adunate: matusi, unchi, bunici, verisori, etc…. Nu zic, a fost dragut (daca exceptam faptul ca nu am putut fuma :| ). Dar, frate, parca sunt speriati de bombe. Nu sunt sociabili deloc. In loc sa se poarte ma rog, dragut cu mine ca eram nou venita in familie, ei s-au comportat de parka eram de-a lor de cand lumea. Adica m-au ignorat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa nu mai vorbesc de tata-socru care din “Domnisoara” nu m-a scos. De cate ori mi se adresa. D-ra in sus, D-ra in jos. Imi statea pe limba sa ii raspund: Eheeee, tata-socrule, de cate ori a curs Jiul la vale… (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar cred ca nu era chiar o discutie potrivita socru-nora (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mama mi-a zis sa ii zic "tata" cum sa ii zic eu tata cand el imi zice d-ra? ma intreb dupa nunta cum imi va zice...Doamna? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A doua zi a fost intalnirea cea mare dintre parintii nostri. S-au vazut pentru prima data. Totul a mers bine. Au discutat despre vreme, politica, agricultura, etc, numai derspre nunta nu. La spartul targului, cand noi am dat semnalul de plecare, si-au adus si ei aminte de ce sunt acolo si au inceput sa vorbeasca despre nunta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am crezut ca moare al meu de nervi.

Una peste alta a fost tare haios. Eu una m-am distrat pe cinste.

+Quote Post
kalua
post Apr 10 2007, 02:25 PM
Post #1526

Musafir

szi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) I-ai luat prin surprindere si s-au fastacit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu eram cu domnul meu de vreo cateva luni impreuna, nu multe, si vine ma-sa, care traia in Irlanda pe vremea aia. Cu o seara inainte il intreb pe el cum sa ma adresez maica-sii, el zice "Gerda", eu: "cum sa-i spun femeii Gerda?" - eu, cea crescuta in Romania si care inafara de parinti si bunici n-am tutuit pe nimeni mai mare cu 15-20 mai mare decat mine. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) El:"dar cum vrei sa-i spui dac-asa o cheama?"

Domnisoara, spune-i si tu domnul X-lescu si paote-si da seama ca nu-i tocmai bine ce zice. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 10 2007, 04:02 PM
Post #1527

V.I.P.

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Foarte tare, Kalua!

O sa incerc varianta asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 11 2007, 10:20 AM
Post #1528

Musafir

Neatza si o zi frumoasa va doresc ladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 11 2007, 10:35 AM
Post #1529

Musafir

Apropo de socri si la mine-i mai complicat. Eu i-am vazut o data-n viata, la nunta, cam 2 saptamani. In rest vorbim la telefon, dar mai rar. Soacra-mea se exprima cu Roxana mama,...dar eu nu pot sa-i spun mama. Mi-ar placea sa-i spun Lenus, asa-i spune cumnata-miu, dar el e acolo cu ea. Nu stiu daca s-ar simti jignita. Eu am prietene care sunt de varsta dansei si le spun pe nume, la rugamintile lor.

O zi minunata si spor la treburile de la serviciu! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 11 2007, 10:42 AM
Post #1530

Musafir

Am un chef de munca precum i-e cainelui a linge sare. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 151 152 153 154 155 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th November 2025 - 08:14 PM