![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Du-te maine iar la doctor daca nu se-mbunatateste situatia pana dimineata.
Doamne-ajuta! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
saru mina! daca e tot asa rau ma duc iar sau il chem pe doctor ca io nu am putere
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, si mai bine ar fi sa vina el la tine! Poate mai ai si vreun virus de care nu si-a dat seama din prima. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
am ceva la cap: ma chinuie o migrena de nu mai pot nu suport lumina si zgomotoele, samd in afara e restu` simptomelor de raceala combinata cu sinuzita si Dumnezeu mai stie ce!
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di...get well soon (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) suna nasol ce zici tu acolo...eu nu am mai patit chestii d-astea de ceva timp
sa speram ca maine esti mai bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Offf, Di, iti doresc multa sanatate, speram sa fii mai bine astazi. Odihneste-te bine, nu sta mult la computer pentru ca nu-ti face bine in starea in care esti si neaparat la doctor!
Nici eu nu-s mai breaza, imi vine sa-mi tai nasul, nu mai suport (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
la medic maine maat, e ceva mai mult de o raceala
si eu am avut o stare nasoala de la raceala am luat un coldrex, problema mea e ca nu ma pot odihni doar pe la 3 noaptea adorm mai nou (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) This post has been edited by divi2007: Mar 27 2008, 10:41 PM |
|
|
![]()
|
|
am fost deja la medic mai. am fo de ieri si mi-a dat tratamemnt.
azi o fo scary rozel oricum nu is bine, asta e singuru lucru sigur |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
stiu ca ai fost, eu ziceam sa mergi sa i spui totusi ca nici cu tratament nu ti trece
azi faza (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) : din greseala talonul pt analizele anuale le au bagat la o alta persoana in plic era lipit de un alt talon , nenea care statea la blocul vizavi un pensionar saracutul azi mi l a adus, si el era mirat cum a ajuns la el in plic , de 2 luni ma intrebam ce naiba m au uitat astia cu analizele (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , saptamana trecuta vroiam sa merg la doctorita sa o intreb (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu taman aflasi dintr-o carte ca Yasser Arafat intretinea relatii homosexuale (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 02:31 AM |
|