![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Din pacate,nu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Poate alta data. Hei! Am 1000 posts !!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) This post has been edited by teocris7: Mar 28 2008, 10:13 AM |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, bravos! Ai ajuns la 1000 de posturi si tu te-ai inscris pe forum dupa mine! Trebuie sa te ajung din urma. (IMG:style_emoticons/default/super.gif)
La noi ploua ploaie scotiana, brrrr. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata fetilii!
Eu inca ma lupt cu nasul asta, nu-mi da pace, de cat l-am suflat ieri ma ustura de muream. Abia astpe sa-mi treaba, problema e ca nu prea functioneaza picaturile alea cu pin, uleioase, imi desfunda dupa mai bine de o ora o nara dar se infunda cealalta (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) . Nimphe, ce bine ca nu poti sa-ti pui picaturi, eu nu mai vreau sa aud de olynth, desi am langa mine unul si cand am nasul in pioneze ma uit la el cu jind (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Dar rezist, trebuie! Distractie placuta la Voineasa, sa faci poze sa le pui pe grup! Teo, noi ne-am inscris in aceeasi luna, si eu facui 1000 posturi saptamana trecuta, parca. Se pare ca ne-a cam captivat elady, cel putin e o dependenta buna (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu nu folosesc deloc picaturi de nas, respir pe gura. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu incep sa ma bine-dispun: soarele e iar pe cer, se incalzeste, vine weekendu'. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Si-n trei sferturi de ora ma duc la masa, azi ne face Udo bufet suedez cu paste. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, multa multa sanatate! Ai patit-o rau de tot. Ai grija de tine si cheama doctorul.
Lxn, e lucru stiut ca aceste picaturi (gen Olynth, Bixtonim) dau dependenta. Sa te faci bine cat mai curand! Kalua, ce bine suna...bufet cu paste. Eu sunt tare suparata c-am primit un mail ca nu mai plec in Irlanda in luna mai, ca eram prea multi domne si-a zis sa mai taie cativa dupa lista. Asta dupa ce aveam si biletul de avion in buzunar. Asta e...n-am cu cine ma certa, ca francezii de la sediu au luat aceasta decizie. Mai ma prinde cucu pe la ore tarzii la birou. Chiar m-am suparat...mor cu raportarile de gat si nici macar o delegatie in afara nu merit. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, ce aiurea, foarte urat din partea lor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Macar iti deconteaza biletul de avion? Imi pare rau ca nu mai pleci, ar fi fost frumos. Multumesc de urarile de sanatate, acum mi-am invatat lectia (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy, imi pare rau. Imi dau seama ce dezamagita trebuie sa fii. Asa fac si eu, cand ma supar pe ei, la 3:30 opresc calculatorul si plec. N-au decat sa faca ei mai departe ce nu e terminat. Si, in ultimul timp, daca tot stau overtime, pun totul intr-un spreadsheet si imi iau liber. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
fetelor, va simtiti mai bine? maat, sper ca esti mai bine azi! va pup, multa sanatate si incercati sa nu boliti in week-end! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
helau!!
iar am doar o bucatica de pauza. asa fac si eu- la 6 punct inchid calc. indiferenet daca am terminat sau nu. asta de cand am aflat ca daca stau 25 de min peste program si nu se face juma de ora nu sunt pontata. asa ca nu mai stau nici o sec. rox imi pare rau! fetele bolnavioare ce fac? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi se fac orele suplimentare din placere, nici nu se platesc, nici nu se da liber pentru ele.
Pesca, la 3.30 termini serviciul? La cat incepi? La 7? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Vreau si eu asa! Roxi, eu de anul trecut cica trebuie sa trag o fuga in Belgia, dar l-am tot asteptat pe-un italian care n-a avut timp nici pana acum. Intre timp am zis ca nu ma mai duc, ce sa fac acolo, sa le zic alora ca-s tampiti? Ca altceva n-am de spus la adresa magaziei de-acolo. Marti vine un sef mare val-vartej ca trebuie neaparat sa maerg in a doua saptamana din aprilie acolo, de-aia trebuia sa pregatesc si prezentarea aia lui peste. Iar ieri mi s-a adus al acunostinta ca nu se mai merge (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Trebuia sa merg cu o grupa de 3 oameni tot din Italia si aia nu mai pot. Eu nu sunt suparata deloc drept sa spun. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesca si Lxn (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) eu sunt scarbita de aceasta atitudine...e de toata jena, dar n-as accepta nici in ruptul capului sa intervina cineva pentru mine. Ma distreaza ca tocmai dimineata seful ii spunea unei frantuzoaice cum inchid eu firma, aproape in fiecare zi.
Lxn, pai biletul e cumparat de firma, merg acum sa-l restitui si probabil ca va fi o penalizare pentru firma. Dar, viata e frumoasa, asa ca nu trebuie sa ma impiedic in detalii (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Albi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Kalua, nici la noi nu se platesc orele suplimentare. Pai eu ma bucuram ca mai vad si eu o tara straina si nu pe buzunarul propriu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , e o intalnire cu cei din alte tari, stiam cativa dintre ei....in fine....se duse. This post has been edited by roxanica10: Mar 28 2008, 01:46 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 11:07 AM |
|