![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nu mananc prostii, e pe sistem nervos. Am avut niste zile nasoale la birou. Eu oricum am gastrita pe sistem nervos de multi ani, dar nu mi-a mai facut probleme pana de curand.
Azi am facut si o prostie cat mine de mare la birou. Daca scap cu bine, ma duc sa dau acatiste (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa dea Domnul sa fie bine cu prostia, szi! Oameni suntem, mai facem si greseli. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ia-ti un pansament de-ala vascos pentru stomac, pe mine ma ajuta cand ma mai apuca (n-am mai avut probleme de ani de zile, multumesc lui Dumnezeu). |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Asta e cea mai grava greseala pe care o puteam face. Tocmai azi, cand faceam un an de zile in firma asta... Daca "transpira", ma dau afara sigur (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Faza interesanta e ca am discutat cu sefa, care, surprinzator, a fost extrem de draguta si am vorbit o gramada cum sa o dregem, ma rog, sper sa ne iasa. Sa ne fi vazut cum stateam amandoua la tigara. Fuma si ea si ea nu fumeaza de obicei. Doar cand situatia e albastra rau!
Greseala nu imi apartine in totalitate, dar asta nu e o scuza. Am facut o prostie atat de banala, incat imi vine sa ma iau la palme. Am primit un fisier cu o lista de produse pentru care trebuia sa cer preturi de la furnizori, pentru o lucrare. Tampita de mine nu m-am uitat sa vad ca erau mai multe sheet-uri si ca in celelalte erau preturile noastre de intrare, preturi care nu trebuie sa ajunga la furnizori sub nici o forma. Si nu m-am prins decat dupa ce am trimis toate cererile de oferta si m-a sunat unul din ei sa ma intrebe ce e cu celelalte sheet-uri. Si ca vrea sa vina cu seful lui, ca sa discute cu seful nostru sa negocieze, etc...Deci, e groasa. L-am chemat aici si am discutat cu el, l-am mai temperat, l-am aburit putin, dar inca nu am scapat. O sa stau cu sabia lui Damocles deasupra capului multa vreme de acum incolo... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In orice caz bine ca i-ai spus sefei!
Am facut si eu una groasa acum doi ani - era vorba de 250 sau 300 de mii euro (tot nu complet din cauza mea, dar eu am bulit-o pana la urma). Si eu-s una dintr-aia care sustine sus si tare tot timpul ca nu face greseli. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Na, s-a intamplat. Acum nu-i timp de regrete, ci de gasit solutii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca nu s-au uitat clientii pe mailul trimit, mai trimite-ti repede unul cu RECTIFICARE. "ne cerem scuze pentru eroarea produsa..asta e forumlarul corect. Schimbati, desigur, cateva vorbe prin el. "Multumim pentru intelegere."
|
|
|
![]()
|
|
Fanny, asta e o idee bestiala! Multumesc mult (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
szi, tin pumnii sa fie bine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
hai nu te mai supara, ca fiecare face greseli (le-am mai trantit si eu cate una la astia (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) de obicei tot asa, nu e vina mea 100%, dar... atentia!). si-apoi, sanatatea nu ti-o mai reda nimeni, odata pierduta. ai grija de tine. This post has been edited by pescarush: Mar 28 2008, 06:21 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
bafta multa Zs!
asta de ma tot freaca pe mine la cap a bulit-O tare de tot! de o sapt taiem pentru o lucrare noua. si azi s-a constatat ca s-a taiat alt tip de fier decat cel care trebuia. va imaginati ca nu i s-a zis nimic si s-au aruncat tone de fier nu?? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca-i el italian, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da-i in ma-sa de macaronari! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, se intampla si la case mai mari, acum nu ti-o taia nimeni capul, a gresi e omeneste. Lasa ca toate se repara, ideea lui Fanny e foarte buna, poti face asta, insa ai grija sa nu atasezi acelasi fisier (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (am glumit, sa nu te superi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) )
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 06:26 PM |
|