![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Gata, am retrimis mailurile. LXN, am verificat cu 10 ochi de data asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Ei, jobul asta ne mananca zilele si ficatii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Eu lucrez la un evreu si de ziua femeii ne-a dat o cutie de bomboane, atentionandu-ne ca acesta e cadoul lui pt Valentine's Day, 1 martie, 8 martie, Paste si Craciun!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Iar de Craciunul trecut i-am cantat colinde si nu a vrut sa dea bani. Pana la urma, a scos o hartie de 10 ron si a cerut rest 5 ron (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sper sa functioneze! Sunt multi care nu prea stiu cu cese "mananca" computerul. Am descoperit asta la multi! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Am si eu o intrebare. E normal sa-mi ceara pentru registrul blocului datele din buletin si functia+locul de munca?Ale mele si ale lui barbata-miu. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Culmea e ca stau de 5 ani aici si pana aum nu mi le-a cerut nimeni. Eu n-am auzit sa fie de vreo noua reglementare, dar dau un gugal repede. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nimphe, scuza-ma, dar nu ma pot abtine: (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Evreul, tot evreu!
Multumesc fetelor, pentru sustinere si sfaturi. Sunteti niste prietene pe cinste, ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sunt multi care nu prea stiu cu cese "mananca" computerul. Am descoperit asta la multi! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Scuza-ti de repetitie! Cand vecinul incepe sa exerseze la bormasina, nu poci sa mai gandesc. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io cand incepe aia de deasupra sa tropaie prin casa... frateee zici ca bate sarba la 6 dimineata si la 10 seara!
tare placut! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai Szi, imi pare tare rau! Buna ideea lui Fanny. Am mai patit-o si eu cu incurcat de mailuri, dar nu chiar asa de grave. De fapt, eu uitam sa pun attachmentul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Acum verific de mai multe ori, precum babutele, ca unele mailuri erau chiar importante...dar suntem oameni...deci suntem supusi gresililor.
Fanny, nu-i normal sa te chestioneze in asa hal. CNP-ul la ce-i trebuie, ca nu inteleg? Asta cu functia si locul de munca o cereau cand eram in scoala primara, sa scrie catalogul...ca asa se apucau profesoarele si ma chemau sa-i transmit mamei un mesaj 'daca le poate ajuta si pe ele cu niste carne'. |
|
|
![]()
|
|
Hahaha. Da, Roxi, erau alte vremuri atunci. La mine, mai venea tata sa repare clanta de la usa clasei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
CNP-ul nu i-a trebuit, doar serie si nr, cine-s parinti, cand si unde ne-am nascut si ce facem in viata. Parca nu-i suficient sa ne fure identitatea! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) In fine, intr-un fel e bine sa existe datele astea in registrul unui bloc. Vorba aia, se intampla ceva cu cineva din bloc si astia nu stiu exact cum il cheama. Acum nu mai sunt relatiile ca inainte. Pe vremea cand eram copil, cunosteam pe toti din bloc. Acum, dupa ce m-am mutat, comunic doar cu administartorul, babuta de la parter care-i mare iubitoare de pisici si vecina d epe palier cu care impart spalatoria. Dar si cu astia, la nivelul formal. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Pt cartea de imobil Fanny asa sunt scrise rubricile in cartea de imobil si seful de scara tre' s-o completeze.
Roxi las ca poate se iveste alta ocazie sa pleci, macar acum ai un motiv in plus sa pleci mai repede de la servici. Nimphe evreii din ce au facut bani din zgarcenie nus daca sunt mai rau decat scotienii da' cred ca sunt cam pe aceasi craca. Szi daca ai reusit sa dregi busuiocul nu te mai consuma. La noi s-a facut sefa de personal secretara directorului care era si pe felie cu directorul si in luna in care s-a mutat la personal au gresit salariile la toata fabrica si erau vre-o 3000 de angajati asa ca se poate si mai lata. Ce-o fii cu Diana? This post has been edited by misssn7: Mar 28 2008, 08:57 PM |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, ma bucur ca s-a rezolvat, Asa fac si eu cand trimit mailuri gresite, fara atasament etc, verific de 7 ori ca o babuta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fanny, poate e bine sa stie administratia blocului despre locatari, asa cum ai spus si tu, nu ai de unde sa stii ce se intampla, insa trebuie sa te asiguri ca datele sunt confidentiale si, de asemenea, ca nu ti s-au cerut numai tie. Intr-adevar, ce-o fi cu Diana, nu a mai dat de ieri seara pe aici, daca nu ma insel. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu ma simt un pic mai bine cu nasul, parca se infunda mai putin, nu pot decat sa ma bucur (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Popcorn anyone? (IMG:http://www.nasa.gov/images/content/49105main_popcorn.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 07:47 PM |
|