![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Moi, Lxn, da' doar virtual. Auzi, avusei o revelatie cand vazui o reclama la niste bomboane la tv. Ziceai ca-i leita tu, tipa din reclama.
Fanny, intr-adevar aceste informatii sunt utile in diverse situatii. Si eu nu prea-i stiu pe vecini. Am 2 babute tare simpatice pe palier si niste prieteni pe la un etaj inferior...dar 'buna ziua' tot dau la toata lumea, desi uneori nu mi se raspunde (pe unii ii cam doare gura si fac economie de vorbe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). Fanta, ce mai faci? Si eu ma intreb ce-o fi cu Di (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by roxanica10: Mar 28 2008, 11:10 PM |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, ce reclama? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (pls, sa dai o raita si pe la topicul legat de acnee, ca tot tip acolo si nimic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
Eu am renuntat la popcorn si am mancat mar (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Servez-vous: (IMG:http://www.anapobleanu.ro/wp-content/uploads/2007/04/mere.jpg) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Una la bombonele Solano, parca.
Aoleu, scuze...am vazut c-ai intrebat mai demult si-am zis ca raspund, m-am luat cu treaba si apoi mi-a iesit din minte. Mea culpa! |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noapte buna, les filles si mai ales, weekend placut! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
Fetita mea nu a mai avut somn, asa ca mi-a dat si mie trezirea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Asa ca stau un pic cu voi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
O yi superba sa aveti! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Salut! Zi perfecta de WE!
Sper sa ajung la Targul de Turism. (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Eu sunt la birou. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Problema inca nu e rezolvata, pentru ca reactii pot aparea oricand referitor la aceasta "bomba". Uite ce mail am gasit azi, cand am deschis calculatorul: "Buna ziua, ALTE SCUZE, FISIERUL ESTE STOCUL DVS., FARA PRETURI ! Asteptam INCA oferta dumneavoastra" Deci... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) s-au mai prins si altii. Macar asta nu e un furnizor curent. E un prospect. Eu dupa primul moment de panica, i-am raspuns: "Buna ziua, tocmai de aceea v-am retransmis fisierul corectat. Varianta initiala continea si alte pagini, cu produse care nu faceau obiectul cererii noastre de oferta. Pentru ca am primit telefoane de la furnizori nedumeriti, care intrebau daca ne fac oferta pe toate materialele din fisiere sau numai pe teava si material marunt, am revenit cu aceasta rectificare. Va atasez inca o data fisierul cu produsele si cantitatile pentru care asteptam oferta dumneavoastra. Un weekend placut va doresc" |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ai raspuns foarte bine! Important e sa nu te pierzi cu firea. Raspunzi diplomat fiecarui client nedumerit ca s-a produs o greseala din partea voastra, te scuzi, dar pastrezi controlul discutiei. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Spor la lucru, Szi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna dimi. eu imi beau (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) si sper sa ma urnesc sa fac curat in bucatarie (cu spalat dulapuri si faianta si toate cele), ca o sa vina Pastele si in ritmul meu de melc...(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 07:50 PM |
|