IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1529 1530 1531 1532 1533 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
berbecutza
post Mar 29 2008, 05:24 PM
Post #15301

perpecenia sa

Group: Membru de Onoare
From: berbeceni
Member No.: 49

QUOTE(divi2007 @ Mar 29 2008, 03:18 PM) *
mie ultima ei melodie imi place la nebunie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

da si eu admir la ei gratia cu care se misca are multa feminitate in ea

da, feminitate fara "pipitzenie" ((IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) adica in traducere nu si-a facut sanii cat capul si mijlocul cat gatul ca alte madmuazele (scuzati-mi franceza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) din lumea aia glamour (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
divi2007
post Mar 29 2008, 05:28 PM
Post #15302

Musafir

pai tocmai asta imi place la ea, e dulcica nu vulgara

asta i tare "sanii cat capul" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , da asa se intampla in lumea vedetelor (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 29 2008, 05:28 PM
Post #15303

Musafir

Da, bre, astea-s calitati incontestabile. Dar n-au legatura cu muzica.
Mie nu-mi place, daca nu s-ar fi consacrat in anii '80, nu cred c-ar mai luat-o multi in seama acum. Muzica ei mi se pare cat se poate de comerciala, nu vine cu nicio noutate. Iar vocisoara ei nu-mi spune nimic. Eu as putea trai foarte bine si fara muzica ei. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
berbecutza
post Mar 29 2008, 05:37 PM
Post #15304

perpecenia sa

aaaaaaaaaaaaa.... go away (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mai bine ma critici pe mine decat pe ea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) jokin'

news: ghiciti cine s-a lasat de fumat de 8 luni? :emoticoncaredadingene: cu ocazia asta sunt fericita castigatoare a 5 kg in plus, ceea ce este foarte bine pentru ca nu mai sunt un sac cu oase (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by berbecutza: Mar 29 2008, 05:41 PM

+Quote Post
fantasy
post Mar 29 2008, 06:33 PM
Post #15305

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Fecinica mea te pupic!!!!!!

Bine nici io nu mai intru pe aici decat din an in paste..

Roxi..sunt cat de cat ok, mersi de intrebare..mai mult rau decat bine..dar incerc sa fiu optimista, zic ca e ok..

Io sunt la Targu' de turism la stand...4 zile in picioare 8 ore fara sa stau jos nici o SECUNDA.. morrrrrrrrrrrr

Si cine la restaurante de fite cu partenerii in fiecare seara..numai asta nu aveam chef.

In fienmai intru saptamana viitoare sa va povestesc daca pot ca acum trebuie sa ma duc sa ma fac mumoasa sa ma placa grecii..hahahaha

+Quote Post
berbecutza
post Mar 29 2008, 06:38 PM
Post #15306

perpecenia sa

hai mai cucoana am si eu timp de vorbit pe forum si tu pleci asa! fii antena... lasa grecii ca te omoara gagica-tu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
m-am facut reprezentant avon asa ca uita-te pe catalog pe net si baga comanda mare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) iti ordon :|

ah, da, si eu te pup urata mica ce esti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by berbecutza: Mar 29 2008, 06:39 PM

+Quote Post
kalua
post Mar 29 2008, 06:44 PM
Post #15307

Musafir

wow, berbeaco, felicitari infidioase pentru lasatul de fumat si luatul in greutate a numai 5 kg! S-apoi tu chiar ca aveai nevoie.

fanta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu am fost o singura zi la stand la un targ de-al bransei mele si tare mi-a placut (inafara de faptul ca m-am intalnit si cu lume pe care n-o agreez in mod deosebit), am ajuns acasa si dupa ce m-am asezat pe canapea am crezut c-acolo raman. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca-n seara aia m-am bagat in pat inainte de 10. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 29 2008, 06:49 PM
Post #15308

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(berbecutza @ Mar 29 2008, 06:31 PM) *
mai fetelor ma complexati. aproape ati terminat cu treburile iar eu ma simt ca o leguma. incapabila sa duc azi ceva la bun sfarsit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Dap, si eu la fel.....E un virus? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nici sa ies in oras sa imi fac si eu de cap nu am chef! Ceea ce spune multe pt mine. Sper sa recuperez maine....
De treburile pe care le fac fetele nici nu mai spun, beyond science fiction! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Rozy, pai daca si tu ai acceptat masajul si scarpiniciul, asta spune ceva...(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Nu o mai tot da ca colegul in sus si in jos..Recunoaste ca si tie iti place! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Maat, ce o mai fi facand? Cum s-o mai simti?

+Quote Post
lxn
post Mar 29 2008, 06:51 PM
Post #15309

Musafir

Hello les filles! Ptiu, voi in loc sa facti treaba, ati stat la vorba, pare-mi-se (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Berbe, bine ai revenit si de la mine (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Nici noi nu ne stim, dar, asa cum a spus si Teo, n-o intrat timpul in sac (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Rozy, m-ai facut sa rad cu orgasmu' tau (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Eu am facut ieri o tona de treaba, astazi m-am relaxat. Am avut si prima lectie de mers pe role cu al meu baiet, caruia-i e cam frica de ele, cica aluneca prea tare silicoanele alea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Aaa, si ca el e mare si ca nu poate sa mearga pe ele. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Pana la urma, a rupt el acolo niste miscari, eu zic ca suna promitator, numai sa mai vrea si a doua oara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pana nu-l fac bun de campionat, nu ma las (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 29 2008, 07:04 PM
Post #15310

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

QUOTE(berbecutza @ Mar 29 2008, 05:04 PM) *
(e o mare diferenta intre sefii barbati si femei cel putin din cate am obs eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Sunt oameni care stiu sau nu sa coordoneze. Pentru ca in asta consta sefia, din punctul meu de vedere. Am avut super-sefe si sefi naspa, precum si viceversa. Dar cel mai bine am lucrat cu femei care au stiut sa comunice bine si sa-si motiveze echipa. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)

Diana e ok. Se lupta cu virusache, cel adevarat... nu asta care indeamna pe toata lumea inspre leneveala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1529 1530 1531 1532 1533 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 05:30 AM