![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Fanny, pai eu le am pe amandoua... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Desi intr-o forma mai putin grava decat Di. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Nici mie nu-mi place de Kylie nus de ce mi se pare prea pretioasa ca prezenta si apoi muzica ei pt .mine nu are nu stiu ce-ul ala care sa-ti ramana in cap si s-o fredonezi.
Sper ca e bine Diana poate stie Kalua ceva. Lxn sa-l vezi pe al meu sot pe role (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) o data cand n-a avut in cotor ca se grabea sa ajunga mai repede acasa, a zis ca a 2-a oara nu-l mai prind. A facut basici la picioare desi noi ne potrivim la incaltaminte, interesant ca n-a cazut, da' nici el nu pusese role in picioare, poate de la ski ii se trage chestia cu echilibrul. Daca reusesti sa-l faci sa-i placa l-ai prins cu rolele, te scoate el pe tine la plimbare. |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Sunt oameni care stiu sau nu sa coordoneze. Pentru ca in asta consta sefia, din punctul meu de vedere. Am avut super-sefe si sefi naspa, precum si viceversa. Dar cel mai bine am lucrat cu femei care au stiut sa comunice bine si sa-si motiveze echipa. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) Diana e ok. Se lupta cu virusache, cel adevarat... nu asta care indeamna pe toata lumea inspre leneveala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sunt si barbati sefi muuult mai carcotasi decat maricica de la colt care sparge seminte dupa ce vine de la fabrica, nu spun ca e o regula ca toti sefii barbati sa aiba o psihologie fina si sa fie buni coordonatori. insa, in general, noi femeile despicam firul in 4, chiar umilim reprezentantele aceluiasi sex pur si simplu din instinct fara sa realizam, reactionam in functie de fazele lunii etc. pe de alta parte putem intalni femei sef care au exersat muschiul tolerantei si se pot controla - rare cazuri - ce am vazut eu pana acum nu se incadreaza in aceasta categorie. ce am vazut si ce am auzit pe ici pe colo (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hai sa facem un sondaj (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu am vazut si barbati si femei rele ca si sef, ori au o problema de autoritate, ori invidie, ori isi pazesc scaunul si au impresia ca toata lumea vrea sa le ocupe locul, ori ca angajatul ii spune ce are de spus cand nu procedeaza corect sunt multe cauze si cert e ca rar dai de sefi de treaba.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Perpecusan (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Mi-ai lipsit, nebuno! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si tu mie, nesuferita mica (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
tu ce parere ai? referitor la ce s-a discutat mai sus. asa-i ca sefele sunt mai...hmmmm....nu gasesc cuvantul, la naiba (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) zi tu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by berbecutza: Mar 29 2008, 08:43 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am parere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sefa mea sigur e nebuna. Dar alta n-am, asa ca, vreau nu vreau, trebuie sa traiesc cu ea...
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu mai bine m am inteles cu barbatii sefi, cu femeile a fost un total dezastru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu una cred ca, vazut procentual, mai buni sefi sunt barbatii. Dar bineneteles ca exista exceptii de ambele parti.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bai, voi femei, si spuneti asta?!? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce sa ne mai asteptam atunci de la barbati sa spuna despre noi?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ar trebui sa fim tot timpul subordonate sau fiind vorba de noi, nu se mai aplica regula? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Raportez redobandit energie prin terapia mancat muulta ciocolata..probabil o sa regret peste cateva ore. Mai trebuie sa ma devirusez si de celalalt virus. This post has been edited by sweet_girl: Mar 29 2008, 08:59 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 05:30 AM |
|