![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
barbatii sunt mai relaxati, au sange rece cand vine vorba de sefie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) noi ne pierdem in detalii fara sa vedem esenta... coordonarii ca sa zic asa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
dragi vizitatori, logati-va si spuneti-va parerea. mi se puse pata pe sondaje na (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pese: m-am apucat sa fac tortellini si nu am toate ingredientele. o sa iasa ceva.....ametitor (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by berbecutza: Mar 29 2008, 09:04 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi se pare ca femeile-sefe iau multe chestii personal, pe cand barbatii nu. Unui sef trebuie sa-i spui ca-i un bou, un tampit, ca sa-l jignesti. Daca-i spui unei sefe ca n-a facut ceva bine, se simte atacata personal.
Astea-s experientele mele. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi se pare ca femeile-sefe iau multe chestii personal, pe cand barbatii nu. Unui sef trebuie sa-i spui ca-i un bou, un tampit, ca sa-l jignesti. Daca-i spui unei sefe ca n-a facut ceva bine, se simte atacata personal. Astea-s experientele mele. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) exact |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Lasa Kalua, ca si barbatii iau multe chestii personal... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
plus ca femeile isi aduc problemele de acasa si la servici. ceea ce nu pot spune despre un barbat. asa-i?
ex: dir. fin. contab. dupa ce vorbea la telefon cu sotul, tipa la toata lumea. managerul niciodata nu a ridicat tonul dupa ce a avut o discutie mai aprinsa cu cineva. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mie mi se pare ca femeile pun foarte mare pret pe detalii si isi consuma tot timpul si energia cu ele, pierzand din vedere rezultatul. Pe mine ma omoara sefa mea cu niste chestii atat de marunte si de inutile (in sensul ca fara ele ar atinge mult mai repede si mai bine rezultatul), incat am ajuns sa iau calmante ca sa nu incep sa zbier prin birou ca nebuna.
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) bingo
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mda, dar voi expuneti doar cazurile voastre personale, nu generalizati.
Ce sa spun despre profesionalismul sefilor, care, de exemplu, au aventuri cu secretarele sau alte angajate? Cat de etic este asta? Si ce repercusiuni au in planul profesional? O femeie mai rar face asta. Se pare ca sunt singurul combatant...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
muicaaaaaaaaaa imi crapa capuuuuuuuuuuu
si ma doare cu tot cu gat...si imi vine sa si vomit e de bine? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Tot din proprie experienta, sunt de parere ca seful nu intra in chilotii tai decat daca vrei si tu asta. Mie mi s-a intamplat sa se dea seful la mine, l-am refuzat in mod diplomatic si nu am patit nimic rau (sa ma dea afara sau sa ma persecute). Nu e chestie de sefie aici. Ci de eterna poveste "am o scula, ce fac cu ea?" Scuzati (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 06:51 AM |
|