![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ok exista sefi care cauta aventuri dar eu cunosc mai multe cazuri in care femeile o cauta cu lumanarea, se ofera singure doar pt a avansa sau pt a fi sponsorizate (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxanica, vezi c-am deschis un topic la casele noastre citind postul tau.
Eu am fost azi la frizer. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua ce ti ai facut la par? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ba da Sweet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Se pare c-am scris in acelasi timp. Sa stii ca unii barbati mai fac complimente din astea, ca sa vada cum reactionezi. Mda, pai nu au fost doar complimete, au fost propuneri de-a dreptul, atat de directe ca m-au lasat socata. Dar in fine...nu mai conteaza. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aoleu ce discutii pe aici (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Rozy ia niste pastile si fa-ti un ceai, probabil ai racit.Diana sper sa te insanatosesti repede (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Szi' nici nu stiu ce sa-ti spun pentru ca sigur ai trecut printr-o stare foarte nasoala , sper doar sa fie totul bine si sa reusesti sa uiti evenimentul ca sa nu-ti persecute sufletul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ladies o seara frumoasa si nu uitati ca in noptea asta se da ceasul cu o ora inainte (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Gata, v-oti culcat de acum, asa devreme? Well, vise placute atunci! (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noapte buna!
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Noapte ALBA pt mine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) m-am facut comoda in patut. poate adorm asa cu casti cu tot. globul meu de cristal imi spune ca maine o sa am cearcane (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) noapte buna!
|
|
|
![]()
|
|
Pai si pentru mine noapte alba...mi-am redobandit energia si nu am chef sa dorm..As fi iesit in oras, daca nu as fi fost racita..asa imi molipsesc si prietenii..
Hmm cum imi petrec eu noaptea de sambata..(IMG:style_emoticons/default/omg.gif) damn |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
eu nu pot dormi de nervi. colac peste pupaza messengerul meu are o grava criza de personalitate si nu vrea cooperare. deocamdata nu am ajuns la bombaneli dar presimt ca.... vor urma (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
eu nu pot dormi de nervi. colac peste pupaza messengerul meu are o grava criza de personalitate si nu vrea cooperare. deocamdata nu am ajuns la bombaneli dar presimt ca.... vor urma (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) sweet oamenii sunt mai multumiti de viata lor daca li se arata perspective mai .....nasoale. take me for example: e sambata, el are telefonul inchis, messu nu merge, am nervi si ma gandesc serios sa ma joc mahjong cu zodii pana ma dor ochii sau ...pana adorm cine stie? acum te simti mai bine? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by berbecutza: Mar 30 2008, 12:45 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th August 2025 - 05:09 AM |
|