![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
mai fetele voi ziceti fecina, in loc de vecina? mi-a luat o vreme sa ma prind (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
cat despre femei sefi, n-am avut pana acum, ca in domeniu meu numeri femeile pe degete, dar am avut unii sefi barbati mai rau ca muierile...barfitori...si tot cam asa cum ziceati voi de cate unele... Eu cred ca inca nu s-a ajuns la echilibru, adica femeile ca peroportie nu sunt la fel de multe sefe ca barbatii...si din cauza asta ajug in pozitie in general cele dornice de putere si cu tot felul de caracteristici nu prea placute... hmmm, eu stiu multe femei f. capabile sa fie shefe excelente dar nu vor, oare de ce? Ce fain suna concediul ala in Grecia! hhihiihih, mai e mult pana la ziua ta? ai mult de asteptat? Noapte buna daca va duserati la culcare... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Berbecutza, ai o problema cu yahoo-ul? Noh, dar bine macar ca poti sa intri pe elady, atunci chiar ar fi fost buba! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Vezi cu Avon-ul, ca iti da Maat avertisment! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hmm..si mie imi place Catalin.. Fantasy, deci sa intelegem ca te-or placutura grecii? (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
deci eu nu ma duc la culcare pentru ca trebuie sa pazesc barul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 1:25 . e grav
da, macar elady sa mearga. nu cobi! imi iau penalizare 10 puncte ca am facut reclama? nasol. nu mai fac (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) deci fantazi sa ma iei la greci ca din seara asta bag divort. sa sparg si eu niste farfurii cu ei This post has been edited by berbecutza: Mar 30 2008, 01:31 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu vreau la greci! Ma luati si pe mine? Eventual imi rezervati si un grec bunoc! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Deci vreau sa stiu cine este cel de-al doilea invizibilos care ne urmareste din umbra..hai, curaj! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by sweet_girl: Mar 30 2008, 01:41 AM |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
daca esti cuminte te luam si pe tine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
mai columbeanu asta e "penal" cum zicea un prieten de-al meu. asta chiar a cerut lucrurile inapoi iubitelor lui ?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) deh...asa a ajuns acest strumf avut, nu ca altii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu se poate asa ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cum sa ceri mai inapoi lucrurile? mor aici pe tastatura de ras (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) taci tu ca l-ai speriat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by berbecutza: Mar 30 2008, 01:45 AM |
|
|
![]()
|
|
Pai da, vad ca refuza sa ne tina companie! Nu suntem noi o companie incantatoare?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Daa..eu l-am vazut pe Columbeanu si in realitate..intr-adevar sunt cam penali impreuna, nu doar separat.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ce lucruri a cerut iubitelor? Banuiesc ca implanturile au ramas totusi in posesia lor! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ok..deci o sa sa incerc sa fiu cuminte, promit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si cu grecul bunoc cum ramane?! (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
![]()
|
|
aici trebuie sa te dai bine pe langa fantazi ca ea e cu achizitiile de greci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
dubioasa creatura columbeanu asta..... acest hobbit cum zicea invisible (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Btw si Invisible o disparut de mult..probabil s-o fi casatorit si o fi facut copii intre timp..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Daa sa vezi ce comici sunt impreuna..chiar mai hilari decat la TV! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da? Deci am notat..de maine incolo, dat bine pe langa Fantazi....(IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) This post has been edited by sweet_girl: Mar 30 2008, 02:12 AM |
|
|
![]()
|
|
o fi facut si el niste invizibili mici.... mai stii? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mda, mai stii..si probabil ei ne-or fi bantuind pe aici! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si nu stiam eu cine sunt infisibilii din umbra..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O inceput sa ma ia si pe mine putin somnul..cred ca o sa incerc performanta de a ma culca! singura of corz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Berbe! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th August 2025 - 07:10 AM |
|