IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1537 1538 1539 1540 1541 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
roxanica10
post Mar 30 2008, 12:40 PM
Post #15381

Musafir

Neata Szi! In sfarsit o zi de weekend si pentru tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 30 2008, 03:08 PM
Post #15382

Musafir

Ma duc la plimbare cu folos (ca eu una nu ma pot duce doar sa ma plimb (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ): sa culeg urzici pentru maica-mea. Fiti fericite ca nu fac poza la cum sunt imbracata: blugi evazati de-un albastru foarte deschis (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , adidasi si geaca neagra de piele. Salutari de la Aplecatii din Vale! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Mar 30 2008, 03:14 PM
Post #15383

Musafir

Vezi sa nu te urzici prea tare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
lxn
post Mar 30 2008, 07:41 PM
Post #15384

Musafir

Seara buna, fetele!

Iaca am revenit si eu pe plaiul elady. Astazi am fost in vizita la bunicii alui meu, ca pe 1 aprilie e ziua bunicului (nu, nu-i pacaleala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), am mancat gratar, cozonac si tort. A venit si nepotelul meu de o luna si 3 saptamani, a fost o are atractie, si-i asa de dulce ca a prins falcute si are niste ochi albastri frumosi, pe care-i face maaaari cand o aude pe mami a lui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mai devreme am gatit cu mama, pentru ai nostri flacai, cartofiori prajti cu pui inabusit si apoi un pic rumenit, cu legume fierte cu marar, piper proaspat rasnit, usturoi si unt, salata verde cu rosii, ridichi, morcov si ceapa cu dressing si apoi am baut un vin rosu dulce. V-am ametit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

In seara asta planuesc o cura de filme si popcorn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dezmaaaaat!!! (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 30 2008, 08:11 PM
Post #15385

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Am fost si noi cu niste prieteni la gratar si la cules de ghiocei, am vrut si noi sa mergem la urzici da' fiica-mea n-a vrut si am mers la ghiocei. A fost tare frumos pe drumul spre Rasnov ce se face din Poiana Brasov la un mom. dat pe dreapta e o parcare acolo e plin de ghiocei cat vezi cu ochii, eu n-am vazut atatia ghiocei in viata mea. Am uitat aparatul acasa ca faceam si niste poze.

This post has been edited by misssn7: Mar 30 2008, 08:12 PM

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Mar 30 2008, 08:20 PM
Post #15386

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

eu am spalat covorul si am facut curatenie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma laudam si eu...

+Quote Post
Fanny
post Mar 30 2008, 08:38 PM
Post #15387

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

A facut al meu pateuri! Pacatuiesc in stil mare! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Maine impuscati-ma!

+Quote Post
roxanica10
post Mar 30 2008, 09:17 PM
Post #15388

Musafir

Io am pacatuit cu niste biscuiti de la Ikea cu aroma de capuccino si portocale. Si daca acum ma duc la floricele, numai Lxn e de vina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Apropo de floricele citeam intr-o revista ca astia in America is cam alarmati ca substanta pe care o adauga la untul folosit la prepararea lor (diacetil) provoaca boli de plamani si ale cailor respiratorii.

This post has been edited by roxanica10: Mar 30 2008, 09:20 PM

+Quote Post
rozy
post Mar 30 2008, 09:38 PM
Post #15389

Musafir

eu am pacatuit cu colegu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) nu va ganditi la prostii......intr-un stil mai inocent asa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 30 2008, 09:46 PM
Post #15390

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Clar, am inaugurat seara spovedelilor!
Rozy... se vede treaba ca "savurezi" clipele cu colegul. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1537 1538 1539 1540 1541 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th August 2025 - 12:08 PM