![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Somebody kill me now!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
neata!!! it's fucking monday!!
asta-i viata? oiseaua?? a aparut barbatul acasa? ce nemernic... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pupa-l din partea mea!! have a nice day girls!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Neata! It's fucking monday vorba lui albynutza...
Rozy da' atunci ce naiba ai pacatuit daca nici nu v-ati sarutat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Hai fata ca n-o fi asa de grav! (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
am pacatuit cu gandu ' (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Off gandu' asta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Eh,si acuma asta e ce te simti asa vinovata! Las'ca orice om mai pacatuieste cu gandu'!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
neatza! mor de somn, nici n-am apucat sa intru in baie sa imi fac un dus si mai tre' sa ajung si la munca (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Buna dimineatza ! (IMG:style_emoticons/default/mf_hide.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata dragutelor! Buburuzo, bine ai mai venit pe la noi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Rozy, abia m-am abtinut sa nu rad cand am citit intamplarea ta....stii tu...nebanuite sunt Caile Domnului. A venit prietenu' tau ca sa-ti fie mai usor sa te decizi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Dar vorba lui Fanny, inainte sa incepi ceva e bine sa stii ca altceva s-a terminat. Albi, cum fuse weekendul? Szi, iti doresc din inima o zi usoara! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
SALUTARI SI DE LA MINE.
Maine e 1 aprilie. Aveti grija la pacaleli! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Multumesc, Roxi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si tie la fel!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th August 2025 - 01:54 PM |
|