![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
helau again!
fuse in ordine weekendul. a fost un parc de mini distractii in oras si m-am dat in prostii pe acolo. cam atat.si am gatit. aa intrebare: stie cineva sa-mi zica de ce s-a schimbat ora sambata noapte? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
helau again! fuse in ordine weekendul. a fost un parc de mini distractii in oras si m-am dat in prostii pe acolo. cam atat.si am gatit. aa intrebare: stie cineva sa-mi zica de ce s-a schimbat ora sambata noapte? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) "Acest sistem are ca scop folosirea din plin, cāt mai mult timp, a luminii Soarelui. Īn lunile de vară, ora este dată īnainte pentru ca principalele activităţi umane să se desfăşoare cāt mai mult posibil pe lumină naturală. Īn acest fel se economiseşte energia electrică necesară iluminatului." Cam asta ar fi explicatia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se consuma chiar mai multa energie cu ora asta de vara, ne ametim corpurile, in prima luni de dupa schimbarea orei, primavara, se intampla mult mai multe accidente de circulatie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu sunt total impotriva. Cu toate ca azi m-am sculat fara probleme.
Ati auzit de haosul de la Heathrow? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutare. Aici momiia. Ce fac fietili?
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
hello :kiss
zimzi, daca ma vezi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) intra pe mess (daca poti, biensur). am nevoie de o parere :emoticoncare da din gene: This post has been edited by berbecutza: Mar 31 2008, 11:34 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Cum iti este, Maat?
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
ce a patit Maat? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
boleala. si-acu is ametita rau
|
|
|
![]()
|
|
of. tu si forte munciti non-stop. asa-i ca asta-i motivul pt care te-ai simtit rau? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) aveti grija de voi, niemni nu va da sanatatea inapoi. asta e cea mai mare teama a mea. boala. e obsesie chiar.tot timpul ma gandesc sa pun pret pe fiecare moment al vietii mele din cauza faptului ca nu stii ce e maine (vedeti ce grav e? :|
This post has been edited by berbecutza: Mar 31 2008, 12:15 PM |
|
|
![]()
|
|
nu e de la munca e de la un virus. ametita-s de la pastile.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th August 2025 - 05:10 PM |
|