![]() ![]() |
Mar 31 2008, 04:56 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
ioteee!!! invizibilul nostru....
wellcome back mai!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ai de gand sa si ramai de data asta? |
|
|
|
Mar 31 2008, 04:58 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Eram sigura ca o sa te revolti cand vei auzi ce s-a barfit pe aici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
De fapt, fetele ziceau ca ai si cativa invisibili mititei pana cum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Mar 31 2008, 05:04 PM
|
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 |
nu-s ai mei, nu recunosc nimic (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
mereu ma sperii cand zic fetele asta :| This post has been edited by invisible: Mar 31 2008, 05:05 PM |
|
|
|
| pescarush |
Mar 31 2008, 05:21 PM
|
|
Musafir |
tipic masculin invi. pleaca dupa tigari... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
|
Mar 31 2008, 05:40 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Al meu sot are un fost coleg de faculta care a plecat in slapi dupa paine si s-a intors dupa o saptamana de la mare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , mie mi-a placut ideea. Viata e plina de nepravazut.
|
|
|
|
| kalua |
Mar 31 2008, 06:23 PM
|
|
Musafir |
Fine, pleaca, iar fine...Aia cu invinsul cum e? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
|
Mar 31 2008, 06:37 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
fetelor, o sa fac un offtopic (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
pentru ca si deoarece e a treia teapa pe care o iau cand vine vorba de pudra de fata si nu am timp si absolut nici chef sa stau sa scormonesc pareri forumuri de machiaje etc, poate se va ingadui cineva sa ma ghideze (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ce voiam de fap va intreb: foloseste cineva pudra sidefata (sidefata nu cu scliparici) buna si necomedogena? fie-va mila (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) o idee...somethin' ? please? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) mi s-a pus pata pe machiaj perlat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) vai ce onoare! ne visiteasa domnul invisipil. ha! ce s-a intamplat? te-ai saturat de "stirile de la ora 5" de dincolo? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) te oftici! stiu ca te oftici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by berbecutza: Mar 31 2008, 07:07 PM |
|
|
|
| lxn |
Mar 31 2008, 07:27 PM
|
|
Musafir |
Seara buna!
Di, bine ai revenit printre noi. (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) Eu raportez ca ma simt mult mai bine cu nasul, deci me happy! Sper sa te faci bine repede (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Afobia, iar nu te vazui de mult pe aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Mar 31 2008, 08:10 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 |
Eu am mai citit , dar nu am mai comentat pe nicaieri caci nu aveam pur si simplu nici o parere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ce faci , lxn ?? :* (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mi'e dor de sweet si de roxanica10 si de rozy f tare (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
Mar 31 2008, 08:38 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Afobia, si eu te-am missuit!! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Ce ai mai facut in timpul asta? Hai, da-ne raportul, cu detalii! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Ce de surprize..mai intai Berbecutza, apoi Invisible..de fapt, probabil l-a chemat Berbe cu puterea gandului sambata noaptea! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apropo de discutiile noastre nocturne, noh trebuie sa va dau dreptate. Ca sa reiau subiectul..si sefa mea a inceput sa ma cam calce pe nervi, e cam tampita, dezorganizata si cu accese de inteligenta, in momente cand chiar nu e cazul (da, stiu, mi-ati spus voi..) Si totusi ce e mai rau: un sef care iti face avansuri si propuneri indecente sau o sefa cam tampita?! Da, clar, mie toate imi merg prost si nu e ca ma vait...incep sa cred serios ca a fost ceva in neregula cu ursitoarele alea ale mele la nastere.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Viata mea e supeerba...(IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 25th December 2025 - 07:05 AM |
|
|