![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Lexie, nasul tau s-a reparat... a intrat al meu in service. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) M-a pocnit pe mine acu' raceala. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Sweet, eu as fugi de ambele variante si sincer nu cred sa cunosc pe cineva care ar sta sub asemenea "domnii". |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Sweet, vino aici pentru o zmotoceala. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Viata e de rahat, dar macar ne avem una pe alta, aici, pe elady (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Asa e Szimcsi
Ne avem una pe alta si parca timpul trece mai usor cand vorbesc cu fetele de pe :elady: Lxn,bine ca e mai bine cu nasul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Afobia, ma bucur c-ai aparut din nou pe aici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ne-am gandit la tine cand am organizat o intalnire, dar nu stiam de unde sa te luam.
Maat si Lxn, imi place ca lucrurile au inceput sa-si revina la normal. Sweet, ia comuta-te tu pe optimism....sunt convinsa cu ursitoarele alea n-au stat degeaba si ti-au tesut o viata interesanta. E mai dragut sa dobandesti totul mai greu, daca ai obtine prea usor, n-ai mai sti sa pretuiesti lucrul respectiv (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Of, eu am picat la mijlocul situatiei cu plecarea in delegatie. Astept deznodamantul. |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Asa fetelor deci mergem in vacanta la greci da?dar vobiti voi cu sefa sa ma lase sa plec? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
E mai bine sa mergem in grup..ca ala ma invitase la o cina la lumina lumanarilor doar noi 2,,ppffuuuuaaaa habar n-avaem ce sa zic, m-am facut pe proasta ca n-aud de la muzica.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar in Grecia as pleca oricand in concediu, pana acum am fost numai in interes de munca si n-am avut timp sa fac nimic..asa ca la toamna bag o tura |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Afobia, fac mult mai bine decat zilele trecute, sunt in cura de dezintoxicare (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Scap de dependenta de Olynth pe zi ce trece and i'm happy about it (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi-ar fi placut sa vii si tu la intalneala noastra (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Fanny, orice numai picaturi Olynth nu (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Sper sa-ti treaca repede raceala (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) Aaerdna, tenchiu (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Roxi, sper din suflet sa se rezolve problema cu delegatia si poate reusesti sa pleci totusi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Cat despre tine, Sweet, cheer up! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
momiia pe receptie. mai e cineva prin zona?
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
alo, momaita, astept raspuns la mesajele care ti le-am trimis, cand te faci mai bine. sper ca te simti mai bine acum. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu , ca n am somn (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu mai sunt prin zona. Astept sa-mi vie somnul, sa o tai la culcare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 01:15 AM |
|